Satranç Turnuvasında İlk Etap Sona Erdi

Osmangazi Belediyesi ile Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Okul Sporları Satranç Takım Turnuvası'nda birinci etap müsabakaları sona erdi.

Satranç Turnuvasında İlk Etap Sona Erdi
  • 25 Şubat 2019, Pazartesi 8:00

Osmangazi Belediyesi ile Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Okul Sporları Satranç Takım Turnuvasında birinci etap müsabakaları sona erdi.

Osmangazi Belediyesi ev sahipliğinde Ertuğrul Sağlam Spor Tesislerinde düzenlenen Okul Sporları Satranç Takım Turnuvasına küçükler kategorisinde 70, yıldızlar kategorisinde 58, gençler kategorisinde ise 53 olmak üzere 171 okuldan toplam 980 öğrenci kayıt yaptırdı. 5 gün süren turnuvanın birinci etap müsabakaları sonunda küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde dereceye giren okullara kupa ve madalyaları düzenlenen törenle takdim edildi.

Puan ve averaja göre yapılan sıralama sonunda turnuvanın gençler genel kategorisinde Özel Emine Örnek Koleji birincilik başarısı elde ederken, genç kızlar kategorisinde Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi birinci oldu. Bunun yanı sıra yıldızlar genel kategorisinde Özel Bursa Bahçeşehir Ortaokulu, yıldız kızlar kategorisinde Sadettin Türkün Ortaokulu, küçükler genel kategorisinde Özel Çağdaş Ortaokulu, küçük kızlar kategorisinde ise Özel Özlüce Tan Ortaokulu birincilik kürsüsüne çıktı.

Bursa il yarışmasında kategorilerinde dereceye giren sporcular, bölge turnuvasına katılmaya hak kazandı. Bölge yarışmasında dereceye girenler ise daha sonra Türkiye finallerine katılacak. Okul Sporları Satranç Takım Turnuvasının ikinci etabını oluşturan miniklerkategorisindeki karşılaşmalar ise11-12-13 Mart tarihlerinde yapılacak. Kayıtların devam ettiği minikler kategorisine bu yıl 600den fazla öğrencinin kayıt yaptırması bekleniyor.  

Osmangazi Belediyesi

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü  

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık