Osmangazinin Sultanları İkinci Devreye Hazır

Türkiye Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele eden Osmangazi Belediyespor, sezonun ikinci yarısının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Osmangazinin Sultanları İkinci Devreye Hazır
  • 24 Ocak 2019, Perşembe 7:20

Türkiye Hentbol Kadınlar Süper Liginde mücadele eden Osmangazi Belediyespor, sezonun ikinci yarısının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Artan sporcu sayısı ve yenilikleri ile her yıl kendini geliştirerek hedeflerini yükseltmeye devam eden Osmangazi Belediyespor, hentbol branşında gösterdiği üstün mücadele ile dikkat çekiyor. İkinci yarının ilk haftasında 26 Ocakta Yalıkavakspor ile deplasmanda oynayacakları maçın hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Osmangazili hentbolcular, sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlamayı hedefliyor. Başantrenör Nedzad Masic yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda sporcular, kondisyon, dayanıklılık ve güçlendirme çalışmaları yapıyor.

Antrenmanların oldukça verimli geçtiğini belirten Başantrenör Nedzad Masic, “Sezonun ilk yarısını 10ncu sırada tamamlamamıza rağmen kurduğumuz genç takımla büyük bir başarıya imza attığımızı düşünüyorum. Ligin üst sıralarında yer alan takımlarla başa baş mücadele etmemiz, bizleri ikinci yarı adına umutlandırdı. Süper Ligde kalabilmeyi hedeflediğimiz bu yolda sporcularımla birlikte tüm gücümüzü ortaya koyacağız” dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, tüm sporcu ve antrenörlerini yürekten kutlayarak, sezonun ikinci devresinde başarılar diledi. 


HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık