Osmangazili Judoculardan Milli Mesai...

Spor alanında Türkiye'ye örnek çalışmalara imza atan Osmangazi Belediyesi, Türk Milli Takımı'na sporcular kazandırmaya devam ediyor.

Osmangazili Judoculardan Milli Mesai...
  • 22 Mart 2019, Cuma 8:40

Spor alanında Türkiyeye örnek çalışmalara imza atan Osmangazi Belediyesi, Türk Milli Takımına sporcular kazandırmaya devam ediyor.

 

Antalyada Nisan ayında düzenlenecek olan Grand Prixde ay yıldızlı formayı giyecek olan Osmangazi Belediyesporun tecrübeli judocularından Damla Çalışkan, Bolu Aladağ Sporcu ve Kamp Eğitim Merkezinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kosova ve Gürcistan kamplarında da boy gösterecek olan milli sporcu, olimpiyat vizesini alarak Bursayı en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor. Bunun yanı sıra ay-yıldızlı ekibin genç kadrosunda yer alan Osmangazili sporculardan Kübra Şenyayla ile Kader Divan ise Yunanistanda gerçekleştirilecek Avrupa Kupasında ter dökmeye hazırlanıyor.

 

Alt yapıdan yetiştirdikleri genç ve dinamik sporcular ile ulusal ve uluslararası birçok müsabakaya damga vurduklarını ifade eden Osmangazi Belediyespor Judo Takımı Başantrenörü Muammer Çalışkan, sporcularına yürekten inandığını söyleyerek başarılar diledi.


HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık