Osmangazi Belediyesinden Öğrenci Yurdu Protokolü

Osmangazi Belediyesi, Kükürtlü'de öğrenci yurdu yapılması konusunda İlim Yayma Cemiyeti ile işbirliği protokolü imzaladı.

Osmangazi Belediyesinden Öğrenci Yurdu Protokolü
  • 01 Mart 2019, Cuma 7:02

Osmangazi Belediyesi, Kükürtlüde öğrenci yurdu yapılması konusunda İlim Yayma Cemiyeti ile işbirliği protokolü imzaladı. 

Eğitime destek ve gençlere yönelik hizmetler konusunda sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde olan Osmangazi Belediyesi, öğrenci yurdu inşası için yeni bir projeye imza attı.Kükürtlüde yükseköğretim erkek öğrenci yurdu yapılmasına yönelik protokol, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve İlim Yayma Cemiyeti Bursa Şube Başkanı Zeki Alemdar arasında imzalandı.

Sümbüllü Bahçe Konağında gerçekleşen imza töreninde konuşan Başkan Dündar,

gençlerin milli ve manevi değerlerine sahip çıkan gençler olarak yetişmesi amacıyla eğitim çalışmalarına destek verdiklerini belirterek, “Bu protokolle, Kükürtlüde öğrenci yurdu yapılmasına yönelik İlim Yayma Cemiyetinin çalışmalarına destek olacağız. Güzel bir işbirliği ile gençlerimizin barınacağı ve eğitim alacağı bir yurt binası kazandıracağız. Bu protokolün hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İlim ve irfan yolunda gençler yetiştirme adına çalışmalar yaptıklarını ifade eden İlim Yayma Cemiyeti Bursa Şube Başkanı Zeki Alemdar da, “Vakıf olarak Kükürtlüde yeni bir erkek öğrenci yurdu inşaatı çalışmalarına başladık. Bu projemizde Osmangazi Belediyemizin de desteğini alıyoruz. Bizden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Başkanımız Mustafa Dündara çok teşekkür ederim” diye konuştu.


HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık