Osmangazi Ailesi Bowling Turnuvasında Buluştu

Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Birimler Arası Bowling Turnuvası'nın kazananı Mali Hizmetler Müdürlüğü oldu.

Osmangazi Ailesi Bowling Turnuvasında Buluştu
  • 29 Aralık 2018, Cumartesi 15:05

Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Birimler Arası Bowling Turnuvasının kazananı Mali Hizmetler Müdürlüğü oldu.

Osmangazi Belediyesinin kurum içi iletişimi güçlendirmek ve personelin motivasyonunu artırmak için Anatolium Alışveriş Merkezinde düzenlediği bowling turnuvasına personelin ilgisi büyük oldu. 6 kişiden oluşan 28 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvanın ilk tur elemelerinde en yüksek puanları alan 13 takım final oynamaya hak kazandı. Renkli görüntülere sahne olan turnuvada birinci Mali Hizmetler Müdürlüğü olurken, Veteriner İşleri Müdürlüğü ikincilik, Özel Kalem Müdürlüğü ise üçüncülük başarısı elde etti. Aynı zamanda turnuvanın en skorer kadın oyuncusu Temizlik İşleri Müdürlüğünden Gamze Akan, en skorer erkek oyuncusu ise Özel Kalem Müdürlüğünden Abdullah Ayık oldu. 

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Özel Kalem Müdürü Orhan Mollasalih ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Beytullah Seferler verdi. 


HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık