Omuz Omuza Verip Başarıya Ulaşacağız

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, seçim çalışmaları kapsamında Gürsu’da yoğun bir gün geçirdi.

Omuz Omuza Verip Başarıya Ulaşacağız
  • 20 Şubat 2019, Çarşamba 8:40
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, seçim çalışmaları kapsamında Gürsuda yoğun bir gün geçirdi. Millet İttifakı CHP Gürsu Belediye Başkan Adayı Funda Türkcoş Pekiner ile birlikte gün boyu Gürsuda temaslarda bulunan Mustafa Bozbey, ziyaretlerine CHP ve İYİ Partinin ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek başladı. Partililer ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Bozbey, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
CHP Gürsu Belediye Başkan Adayı Funda Türkcoş Pekiner ile birlikte Gürsunun hak ettiği değeri alacağını ifade eden Bozbey, “Omuz omuza verip 31 Martta Gürsuda da başarıya imza atacağız. Çarşı, pazar, ev ev gezip ulaşılmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız” dedi. Funda Türkcoş Pekiner ile Gürsu esnafını da ziyaret ederek hayırlı işler dileklerini ileten Bozbey, vatandaşlarla da iç içe bir gün geçirdi. Bozbey, Gürsululardan 31 Mart yerel seçimlerinde hem kendisi hem de Funda Türkcoş Pekiner için destek istedi. Mustafa Bozbey daha sonra Gürsulu muhtarlarla buluştu. Gürsu Belediyesindeki, muhtarlar derneğini ziyaret eden Mustafa Bozbey, burada dernek başkanı Bahattin Göleç ve muhtarlar tarafından karşılandı. 20 yıldır Nilüferde muhtarlarla örnek çalışmalara imza attıklarını ifade eden Bozbey, “Muhtarlık büyük sorumluluk ve özveri ister. Sorunlarınızı biliyorum. Bizlere destek olursanız, göreve geldiğimizde sorunlara ortak çözüm arayacağız. Sorunları ve projeleri, yerinde tartışarak, birlikte karar vererek uygulayacağız. Katılımcı, şeffaf ve hesap verebilir bir anlayış ortaya koyacağız” diye konuştu. Gürsu Muhtarlar Derneği Başkanı Bahattin Göleç de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarında Mustafa Bozbeye başarılar diledi. Mustafa Bozbey daha sonra Gürsu Kaymakamı Mustafa Koç ile makamında bir araya gelerek, seçim sürecinin huzur ve güven içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.

BOZBEY: ESNAFIN BÜYÜMESİ VE KORUNMASI GEREKİYOR
Gürsu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Orhanı da ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Gürsu esnafının sorunlarını dert edinerek, birlikte çözüm bulacaklarını söyledi. Bozbey, “Esnafımız, bizim orta direğimizdir. Eğer orta direği ortadan kaldırırsak göçeriz. Esnafın sorunu bizim sorunumuz. Yıllardır esnaf dostu belediye olarak anıldık. Gürsu esnafının sorunlarını da hem Funda Başkan hem biz dert edineceğiz. En önemli kararımız da kesinlikle 507 sayılı kanuna uygun biçimde herkes esnaf odasına üye olacak. Ahilik kültürünün gereği budur. Esnafımızın ahilik kültürüyle geliştiğini görüyoruz. İnşallah bu kültürü ilelebet sürdürür esnafımız. Esnafın büyümesi, var olması ve korunması gerekiyor” diye konuştu. Gürsu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Orhan da, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbeye, esnafın yaşadığı sorunları, dosya halinde verdi. Mustafa Bozbeyin farklı bir vizyona sahip olduğunu dile getirdi. Orhan, “Yaptıklarınız ortada. Farklı görüşten insanların sizleri desteklediğini biliyorum. Biz de çalışmalarınızı taktir ediyoruz” ifadelerini kullandı. Ahmet Orhan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbeye ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Kuran-ı Kerim hediye etti.

“AMACIMIZ BURSANIN TARIM MEMLEKETİ OLDUĞUNU GÖSTERMEK”
Gürsu Ziraat Odası Başkanı Kamil Dönmezle de bir araya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Gürsu tarımı üzerine konuştu. Tarım alanında kooperatifleşmeye büyük önem verdiklerini ifade eden Bozbey, Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak üreticiye, kooperatifler üzerinden alım garantisi vereceklerinin altını çizdi. Bozbey, “Kırsal kalkınmayı, kooperatifler üzerinden destekleyeceğiz. Büyükşehir, ihtiyaç duyduğu ürünleri, Bursadaki kooperatiflerden alacak. Bursanın parasının çoğunluğunun, Bursada kalmasından yanayız. Amacımız, Bursanın tarım memleketi olduğunu da göstermek” diye konuştu. Gürsu Ziraat Odası Başkanı Kamil Dönmez de, çiftçinin yaşadığı sorunlara değindi. Girdi maliyetlerinin artmasından dolayı çiftçinin borçlu durumda olduğunu ifade eden Dönmez, tarım arazilerinin amacı dışında kullanılmasından da yakındı. Dönmez, ürünlerin pazarlanması noktasında büyük sorun yaşadıklarını da vurguladı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Gürsu Şoförler ve Otomobilciler Odasını da ziyaret etti. Bozbeyi çiçek vererek karşılayan Gürsu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Kaya, Bozbeye başarılar diledi. “Gürsuda bir dokun, bin ah işit durumundayız” diyen Kaya, yaşadıkları sorunları Bozbeye iletti. UKOMEnin sorunlarını dinlemediğini belirten Kaya, “Derdimizi anlatacak bir muhatap bulamıyoruz” şeklinde konuştu. Kaya, kaçak plakayla taşımacılık yapanların, kendilerini mağdur ettiğini de söyledi. Sorunları, muhataplarıyla birlikte çözmek için yola çıktıklarını ifade eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey de, “UKOMEnin, vereceği kararlarda odaların muhatap alınmaması, sorunları çözülemez hale getiriyor. Vereceği kararları ortaklaştıramıyor. Bu da tepkiye yol açıyor. Sorunlar, muhataplarıyla birlikte çözülmeli” dedi. Bozbey, Nilüferde uyguladıkları tek tip taksi durakları projesini de, Bursa genelinde uygulayacaklarını belirtti. Gürsu Bursasporlular Derneğini de ziyaret eden Bozbey, burada dernek başkanı Erkan Yürümez ile görüştü. Bursasporun bir marka olduğuna dikkat çeken Bozbey, kentin, Bursaspor için kenetlenmesi gerektiğini söyledi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Gürsu eski Belediye Başkanı Cüneyt Yıldızın mezarını da ziyaret ederek, dua etti. 

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık