Öğrencilere Motivasyon Etkinlikleri

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bilgi Evi’nde ücretsiz eğitim gören öğrencilerin ders motivasyonlarını artırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Öğrencilere Motivasyon Etkinlikleri
  • 28 Ocak 2019, Pazartesi 7:35

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bilgi Evinde ücretsiz eğitim gören öğrencilerin ders motivasyonlarını artırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Yürüttüğü çalışmalarla eğitime çeşitli alanlarda destek veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı Bilgi Evinde ücretsiz eğitim gören öğrencilerin ders motivasyonlarını artırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bu kapsamda 20 başarılı öğrenciye kahvaltı etkinliği düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, lise sınavına hazırlanan öğrenciler için de futbol turnuvası düzenliyor.

Kent Meydanında bulunan Meydan Kahvede düzenlenen etkinliğe öğrenciler eğitmenleri eşliğinde servis aracıyla getirildi. Burada kahvaltı yapan öğrenciler daha sonra park için bulunan oyun gruplarında eğlenerek vakit geçirdiler. Etkinlikten dolayı keyifli anlar yaşayan öğrenciler, Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

Futbol turnuvası düzenleniyor

Büyükşehir Belediyesi ayrıca liseye hazırlanan 8. sınıf öğrencilerinin sınav stresinden uzaklaşması amacıyla futbol turnuvası düzenliyor. Futbol turnuvasına 7 kişilik takımlardan oluşan 8 grup katılıyor. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği turnuva, 3 Şubat Pazar günü oynanacak final maçıyla sona erecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık