Nilüferli Çocukların Harcında Sanat Var

Çocukların hayal dünyasının gelişmesi ve sosyal faaliyetlerde bulunması amacıyla yıl boyunca birbirinden farklı etkinlikler düzenleyen Nilüfer Belediyesi, sömestr tatilinde Beton Tasarım Atölyesi açtı. Tuba Okat ve Emine Karademir'in eğitmenliğinde Üçevler Mahallesi'nde gerçekleştirilen atölyeye 75 çocuk katıldı. Çocuklar eğitmenler eşliğinde önce harç karmayı öğrendi ve karılan harçları plastik kalıplara döktü. Kalıplardaki harcın betona dönüşmesiyle birlikte çocuklar hayal dünyalarını boyalarla resmetti. Beton Tasarım Atölyesi eğitmenlerinden Tuba Okat, amaçlarının çocukların hayal dünyalarını geliştirmek ve sömestr tatilinde güzel vakit geçirmelerini sağlamak olduğunu söyledi. Okat, "Nilüfer Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Beton Tasarım Atölyesi'nde çocuklar hem eğlendi hem de harcın karılışını, nasıl betona dönüştüğünü öğrendi. Bütün bu yaptıklarını en sonunda da boyayarak sanata dönüştürdüler. Burada bizim en büyük amacımız sömestr tatilinde çocuklarımızı bilgisayar ya da cep telefonlarından uzaklaştırarak sosyal aktivitelerde buluşturmak, yeni arkadaşlar edinmesini sağlamak" diye konuştu.   Beton Tasarım Atölyesi'nde çocuklarla bir araya gelen Üçevler Mahalle Muhtarı Musa Yılmaz da çocukların gelişimine destek sağladığı için Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e teşekkür etti.

Nilüferli Çocukların Harcında Sanat Var
  • 31 Ocak 2019, Perşembe 10:35
Nilüfer Belediyesinin düzenlediği Beton Tasarım Atölyesine katılan Üçevler Mahallesi çocukları, sömestr tatilini verimli geçirdi. Atölyede harç karıp kalıba döken çocuklar, hayal dünyalarını boyalarla betona yansıttı.

Çocukların hayal dünyasının gelişmesi ve sosyal faaliyetlerde bulunması amacıyla yıl boyunca birbirinden farklı etkinlikler düzenleyen Nilüfer Belediyesi, sömestr tatilinde Beton Tasarım Atölyesi açtı. Tuba Okat ve Emine Karademirin eğitmenliğinde Üçevler Mahallesinde gerçekleştirilen atölyeye 75 çocuk katıldı. Çocuklar eğitmenler eşliğinde önce harç karmayı öğrendi ve karılan harçları plastik kalıplara döktü. Kalıplardaki harcın betona dönüşmesiyle birlikte çocuklar hayal dünyalarını boyalarla resmetti. Beton Tasarım Atölyesi eğitmenlerinden Tuba Okat, amaçlarının çocukların hayal dünyalarını geliştirmek ve sömestr tatilinde güzel vakit geçirmelerini sağlamak olduğunu söyledi. Okat, Nilüfer Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Beton Tasarım Atölyesinde çocuklar hem eğlendi hem de harcın karılışını, nasıl betona dönüştüğünü öğrendi. Bütün bu yaptıklarını en sonunda da boyayarak sanata dönüştürdüler. Burada bizim en büyük amacımız sömestr tatilinde çocuklarımızı bilgisayar ya da cep telefonlarından uzaklaştırarak sosyal aktivitelerde buluşturmak, yeni arkadaşlar edinmesini sağlamak diye konuştu.

 

Beton Tasarım Atölyesinde çocuklarla bir araya gelen Üçevler Mahalle Muhtarı Musa Yılmaz da çocukların gelişimine destek sağladığı için Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbeye teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık