Nilüfer Belediyesinde “Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği” Ele Alındı

“Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği" ve yönetmeliğe geçiş sürecinde yaşanan aksaklıklar, Nilüfer Belediyesi yetkilileri ile Jeoloji Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanlığı’nın katılımı ile düzenlenen toplantıda ele alındı.

Nilüfer Belediyesinde “Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği” Ele Alındı
  • 07 Şubat 2019, Perşembe 11:42
“Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği ve yönetmeliğe geçiş sürecinde yaşanan aksaklıklar, Nilüfer Belediyesi yetkilileri ile Jeoloji Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanlığının katılımı ile düzenlenen toplantıda ele alındı.

Nilüfer Belediyesinde düzenlenen toplantı Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Nazlı Yazgan, Jeoloji Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Engin Er ile Yönetim Kurulu Üyeleri ile yapıldı. Nilüfer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Şirin Biçer ile Zemin Etüd Bürosu ve Statik Büro personelinin de katıldığı toplantıda 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren yürürlüğe giren Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği ve yönetmeliğe geçiş sürecinde yaşanan aksaklıklar ele alındı.

 

Toplantıda konuşan Jeoloji Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Engin Er, Nilüfer Belediyesinin akademik odalara çalışmalarında verdiği desteğin önemine dikkat çekti. Engin Er  Yönetmeliğe geçiş sürecinde en doğru tutumu daha önce birçok konuda olduğu gibi yine Nilüfer Belediyesi sergiledi. Bursada yeni yönetmeliğe en uygun işleyiş ve rapor onayı Nilüfer Belediyesi tarafından yapıldı. Nilüfer Belediyesinin yeni yönetmeliğe hazırlanma ve yorumlama konusunda diğer tüm kurumlar tarafından örnek alınması gerekir” dedi.

 

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Nazlı Yazgan da Nilüfer Belediyesinin öncü ve lider belediye olma noktasında kararlılığının sürdüğünü ve akademik odalara çalışmalarında destek vermeye de devam edeceğini belirtti. Yönetmeliğe dair görüşlerin paylaşıldığı toplantıda, geçiş sürecinin en az hasarla atlatılması konusunda Nilüfer ilgili meslek odaları ile dayanışma içinde olacağı konusunda da fikir birliğine varıldı. 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık