Nilüfer Belediyesi Buges Bölgesel Goalball Şampiyonu Oldu

Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Bölgesel Goalball Şampiyonası sona erdi. Kuzey Yıldızı Rotary Kulübü ana sponsorluğunda Nilüfer Belediyesi Yüzüncüyıl Spor ve Genlik Merkezi’nde gerçekleşen şampiyonaya sporseverler büyük ilgi gösterdi. Şampiyonayı Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Çetinkuş ile Kuzey Yıldızı Rotary Kulübü rotaryenleri de izledi. Karşılaşmalar sonunda dereceye girenlere kupaları verildi. Bölgesel Goalball Şampiyonası’nda, Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü tüm maçlarını farklı kazanarak şampiyon oldu. Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü’nün ikinci olduğu şampiyonada üçüncülüğü de Genç Osmangazi Görme Engelliler Spor Kulübü elde etti. Dereceye giren takımlara kupalarını Kuzey Yıldızı Rotary Kulübü gelecek dönem başkanı Tuğrul Havuçoğlu, sonraki dönem başkanı Melih Özırmak ile rotaryenler Sevim Akçağlar, Murat Altınmakas, Mustafa Atalay ile Murat Girginer verdi. Bölgesel Goalball Şampiyonası’na verdiği destekten dolayı Kuzey Yıldızı Rotary Kulübü’ne ve turnuvada mücadele eden takımlara teşekkür eden Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ali Genç, şampiyonayı ulusal ve uluslararası şampiyonaya dönüştürmeyi hedeflediklerini belirtti. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e destekleri için teşekkür eden Genç, “Farklı branşlarda başarılarımıza yenilerini eklemeye devam edeceğiz” dedi.

Nilüfer Belediyesi Buges Bölgesel Goalball Şampiyonu Oldu
  • 02 Şubat 2019, Cumartesi 9:58
Kuzey Yıldızı Rotary Kulübü ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Bölgesel Goalball Şampiyonasında Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, tüm maçlarını kazanarak şampiyon oldu.

Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Bölgesel Goalball Şampiyonası sona erdi. Kuzey Yıldızı Rotary Kulübü ana sponsorluğunda Nilüfer Belediyesi Yüzüncüyıl Spor ve Genlik Merkezinde gerçekleşen şampiyonaya sporseverler büyük ilgi gösterdi. Şampiyonayı Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Çetinkuş ile Kuzey Yıldızı Rotary Kulübü rotaryenleri de izledi. Karşılaşmalar sonunda dereceye girenlere kupaları verildi. Bölgesel Goalball Şampiyonasında, Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü tüm maçlarını farklı kazanarak şampiyon oldu. Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübünün ikinci olduğu şampiyonada üçüncülüğü de Genç Osmangazi Görme Engelliler Spor Kulübü elde etti.


Dereceye giren takımlara kupalarını Kuzey Yıldızı Rotary Kulübü gelecek dönem başkanı Tuğrul Havuçoğlu, sonraki dönem başkanı Melih Özırmak ile rotaryenler Sevim Akçağlar, Murat Altınmakas, Mustafa Atalay ile Murat Girginer verdi. Bölgesel Goalball Şampiyonasına verdiği destekten dolayı Kuzey Yıldızı Rotary Kulübüne ve turnuvada mücadele eden takımlara teşekkür eden Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ali Genç, şampiyonayı ulusal ve uluslararası şampiyonaya dönüştürmeyi hedeflediklerini belirtti. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbeye destekleri için teşekkür eden Genç, “Farklı branşlarda başarılarımıza yenilerini eklemeye devam edeceğiz” dedi. 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık