Mudanyanın Uğur Böceklerine Başkan Türkyılmazdan Ziyaret

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’nın en minik uğur böcekleri Bade Berberoğlu ve Hanife Çakır’ı ziyaret ederek, barış, huzur ve mutlulukla dolu bir ömür diledi.

Mudanyanın Uğur Böceklerine Başkan Türkyılmazdan Ziyaret
  • 18 Aralık 2018, Salı 15:45

Uğur Böceği Projesi kapsamında çiçeği burnunda ebeveynlerin sevinçlerine ortak olan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanyanın en minik uğur böcekleri Bade Berberoğlu ve Hanife Çakırı ziyaret ederek, barış, huzur ve mutlulukla dolu bir ömür diledi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, her yaştan bireyin mutluluğunu hedefleyen sosyal sorumluluk projelerini sürdürüyor. En önemli sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Uğur Böceği Projesi kapsamında çiçeği burnunda ebeveynlerin sevinçlerine ortak olan Başkan Türkyılmaz, Mudanyada doğan her bebeği “Hoş geldin” sürpriziyle karşılıyor. Başkan Türkyılmaz, son olarak Mudanyanın en minik uğur böcekleri Bade Berberoğlu ve Hanife Çakırı ziyaret ederek, barış, huzur ve mutlulukla dolu bir ömür diledi. Bade ve Hanife bebeklerin tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini dileyen Başkan Türkyılmaz, yaşama katılan her bireye mutlu, huzurlu ve güzel bir gelecek hazırlamak için çalıştıklarını söyledi.


 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık