Mudanya Belediyesinden Altınkuma Hizmet Atağı

“Her mahalleye eşit hizmet” anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi, Altınkum'da 5 bin metrekarelik parke taşı kaplama çalışması başlattı.

Mudanya Belediyesinden Altınkuma Hizmet Atağı
  • 12 Şubat 2019, Salı 12:50

“Her mahalleye eşit hizmet” anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi, Altınkumda 5 bin metrekarelik parke taşı kaplama çalışması başlattı.  

Mudanyada artan nüfusla birlikte ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi için 2014 yılından bu yana üst yapıya önem veren Mudanya Belediyesi, ilçe genelinde cadde ve sokaklarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor. 5 yıllık dönemde  51 bin ton asfalt, 154 bin 618 metrekare parke çalışmasının yanı sıra 137 kilometre imar yolu açma çalışması gerçekleştiren Mudanya Belediyesi, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan bölgeleri parke taşıyla kaplamaya devam ediyor. Burgaz ve Altıntaş arasında kalan Altınkum caddesi, Kıymet, Oltu ve Gümüş Sokakta toplamda 5 bin metrekarelik parke taşı kaplama çalışmaları başlatıldı.  Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin dur durak bilmeden çalıştığını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Gerek kendi planlamalarımız gerekse de mahalle muhtarlarından gelen talepler neticesinde ilçe genelinde önümüzdeki süreçte çalışmalarımız devam edecek. Bu güne kadar kırsalda dahil Mudanyalıların taleplerinin de ötesinde bir çalışma yürüttük. Bakım ve onarım çalışmaların yanı sıra, vatandaşların resmi olarak ilettikleri talepler değerlendirilerek çalışma programı içerisine alındı. İhtiyaç duyulan sokak ve caddelerde onarım çalışmalarımız devam edecek” dedi.

MUDANYA BELEDİYESİ BASIN BÜROSU

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık