Mudanya Belediyesi Kursiyerlerinin Emeği Sergiyle Taçlandı

Mudanya Belediyesi’nin akademi olma yolunda çok önemli mesafeler kaydettiğine dikkat çeken Türkyılmaz, “Bu yuvada bir çok branşta kurslarımızı sizlerke birlikte hayata geçiriyoruz. Halkımızdan aldığımızı halkımıza veriyoruz. Ürettiğimizi yeni doğan bebeğimizden en yaşlı insanımızı kadar paylaşıyoruz” dedi.

Mudanya Belediyesi Kursiyerlerinin Emeği Sergiyle Taçlandı
  • 16 Mayıs 2019, Perşembe 7:40

Mudanya Belediyesi Hobi Sanat Atölyesi 2018- 2019 yılı karma sergisi Yeni Mahalle Kültür Sanat Gençlik ve Spor Merkezinde açıldı. Kursiyerlerin resim, ahşap boyama, amigurumi, filografi ve ebru sanatı çalışmalarının bulunduğu serginin açılışını Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP İlçe Başkanı Ömer Aydın, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sevgi Ursavaş, kursiyerler ve davetliler yaptı. Serginin açılışında konuşan Başkan Türkyılmaz, emeği geçenlere teşekkür etti. Mudanya Belediyesinin akademi olma yolunda çok önemli mesafeler kaydettiğine dikkat çeken Türkyılmaz, “Bu yuvada bir çok branşta kurslarımızı sizlerke birlikte hayata geçiriyoruz. Halkımızdan aldığımızı halkımıza veriyoruz. Ürettiğimizi yeni doğan bebeğimizden en yaşlı insanımızı kadar paylaşıyoruz” dedi.

“GÜZEL ŞEYLER OLMAYA DEVAM EDECEK”

Mudanyanın kültür ve sanatın değer gördüğü bir kent olduğunun altını çizen Başkan Türkyılmaz, “Gece gündüz tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte güzelliklerle anılan Mudanyayı yarattık. Kurslarımızda böylesine güzel ürünlerin ortaya çıkması bizleri sevindiriyor. Verdiğiniz emeklerden dolayı tüm katılımcı kursiyerlerimize, emek veren öğretmenlerimize ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Mudanyada güzel şeyler olmaya devam edecek” diye konuştu. 9 branşta 550 kursiyerin emekleriyle ortaya çıkan yaklaşık 750 adet ürün 21 Mayısa kadar Yeni Mahalle Kültür Sanat Gençlik ve Spor Merkezinde izlenime açık olacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık