Mudanya 24 Saat Kamera Sistemi İle İzlenecek

Mudanya’yı daha güvenli hale getirmeyi amaçlayan Mudanya Belediyesi, ilçe genelinde belirlediği 36 parkın yanı sıra köyleri de 24 saat gözetleyecek kamera sistemiyle donatıyor.

Mudanya 24 Saat Kamera Sistemi İle İzlenecek
  • 09 Şubat 2019, Cumartesi 7:09

Mudanyayı daha güvenli hale getirmeyi amaçlayan Mudanya Belediyesi, ilçe genelinde belirlediği 36 parkın yanı sıra köyleri de 24 saat gözetleyecek kamera sistemiyle donatıyor. Güvenlik kamera sistemi için pilot uygulama Atatürk Park ile Dereköyde başlatıldı. Mudanyalıların huzuru ve mutluluğu için çalıştıklarını belirten Başkan Türkyılmaz, Mudanyanın tamamını sisteme dahil edeceklerini vurguladı.

Mudanya Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra köylerde 7/24 güvenliği sağlamak adına kamera sistemi kurmaya başladı. İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ile koordineli olarak hizmete alınan kameralar, ilk olarak Atatürk Parka yerleştirilirken, kırsal mahallelerde ise pilot mahalle olarak Dereköy seçildi. İlk etapta dilekçe vererek talepte bulunan mahallelerde kurulan kamera sistemi, ilçe genelinde ise Mudanya Belediyesine ait 36 parkın tamamına yerleştirilecek. Güvenlik kamera sistemi Mudanya Belediyesine ait 36 parkta kurulumun tamamlanmasının ardından Mudanya genelinde bulunan diğer parklara da takılacak. Kırsalda bulunan 36 mahalle ise aşama aşama güvenlik ağına dahil edilecek.

MUDANYA ARTIK DAHA GÜVENLİ

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla güvenlik sistemini tüm mahallelerde hizmete alacaklarını belirtti. Parkların 7/24 gözetim altında tutularak izleneceği uygulama sayesinde çocukların güvenli ve huzurlu bir ortamda oyun oynayabileceğini vurgulayan Başkan Türkyılmaz, kırsal mahallelerde ise güvenliği ve huzuru tehdit eden her türlü olaya karşı önlem alındığını söyledi. Başkan Türkyılmaz, Mudanyalıların huzuru ve mutluluğu için çalıştıklarının altını çizdi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık