Kırcaali Mahallesine Yeni Park

Osmangazi Belediyesi, Kırcaali Mahallesi'nde kamulaştırma sonucu elde ettiği alan üzerine park inşa ederek, mahalleye yeni bir sosyal donatı alanı kazandırdı.

Kırcaali Mahallesine Yeni Park
  • 05 Şubat 2019, Salı 11:30

Osmangazi Belediyesi, Kırcaali Mahallesinde kamulaştırma sonucu elde ettiği alan üzerine park inşa ederek, mahalleye yeni bir sosyal donatı alanı kazandırdı.

Bursanın griye dönen rengini tekrardan yeşile çevirmek adına çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediyesi, ilçenin dört bir yanında park ve yeşil alanlar oluşturmaya devam ediyor. Çocukların rahatça oyun oynayabilmeleri, vatandaşlara ise nefes alabilecekleri alanlar oluşturabilmek adına Osmangazi Belediyesi, Kırcaali Mahallesinde yeni bir park inşa etti. İçerisinde çocuklar için oyun grupları, yetişkinler için de spor aletleri ve dinlenme alanlarının bulunduğu park, mahalleye nefes aldırırken, vatandaşların da bir araya gelmelerine imkan sunan sosyal donatı alanı oldu. 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ile birlikte Kırcaali Mahallesinde yeni inşa edilen parkta çocuklarla bir araya geldi. Başkan Dündar, buldukları bütün boş alanları değerlendirip sosyal alan haline getirdiklerini belirterek, “Sıkışık yapılaşma içerisinde nefes alan, planlı bir Osmangazi oluşturmak için çalışıyoruz. Osmangazinin her mahallesinde yaptığımız gibi Kırcaali Mahallemizde de çeşitli hizmetlerde bulunuyoruz. İçerisinde çocuklar için oyun grupları, yetişkinler için de spor aletleri ve dinlenme alanlarının bulunduğu bu parkı Kırcaali Mahallesine kazandırdık. Burası Bursanın en eski mahallelerinden bir tanesi. Eski mahallelerimizde hizmet üretecek alan bulmak sıkıntılı oluyor. Kamulaştırmalar yaparak hizmet üretiyoruz. İlçemize nefes aldıran, hemşehrilerimize sosyal alan oluşturan meydan, park ve yeşil alan projelerimize inşallah bundan sonra da devam edeceğiz” dedi. 


HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık