Kendimize De Bursalılara Da Güveniyoruz

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Namazgah Mahallesi’nde vatandaşlarla birlikteydi. Bozbey önce İYİ Parti’nin Namazgah’taki seçim ofisinin açılışına katıldı.

Kendimize De Bursalılara Da Güveniyoruz
  • 14 Mart 2019, Perşembe 7:21
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Namazgah Mahallesinde vatandaşlarla birlikteydi. Bozbey önce İYİ Partinin Namazgahtaki seçim ofisinin açılışına katıldı. CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş ve İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Kerem Aslanın da katıldığı törende konuşan Mustafa Bozbey, birlik ve beraberliğe dikkat çekti. Çalışmaların çok iyi gittiğini ifade eden Bozbey, “Millet ittifakının adayı olarak çıkmış olduğumuz bu yolculukta yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz. Gerçekten çok iyiyiz ve daha iyi olmak için de kalan süreyi en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. 20 yıldır Nilüferde yapmış olduğumuz hizmetleri şimdi Bursanın tamamına taşıma vakti geldi. Allah izin verirse 31 Marttan itibaren hep beraber katılımcılığın nasıl olduğunu, örnek projelerin nasıl uygulandığını, sosyal kültürel projelerin, insan odaklı projelerin nasıl yapıldığını cümle alem görecek. Biz kendimize güveniyoruz. Biz Bursalılara da güveniyoruz. Onun için yapacağımız yatırımlarla Bursayı lider ve öncü kent yapacağız. Bunu hep beraber başaracağız” dedi.

BOZBEYE ESNAF VE VATANDAŞTAN BÜYÜK İLGİ
Bozbey açılışın ardından Namazgah Mahallesinde esnaf ve pazar yerini ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla görüşen Mustafa Bozbey talepleri dinledi. Pazar ziyareti sırasında bir kadın Mustafa Bozbeye yaklaşarak, “Ben daha önce hiç CHPye oy atmadım ve o kadar kafam karışık ki, kime oy vereceğimi bilmiyorum. Bir tek tanıdığım sizsiniz,  ‘oy size diyorum” dedi. Bunun üzerine Mustafa Bozbey, “Bursayı seviyorum ve insanı seviyoruz. İnsan için, insan öncelikli projeler yapmak istiyoruz. Bursanın ve Bursalıların adayıyım. Desteğinizi bekliyorum. Hakkınızı helal edin” dedi. 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık