Kenan Doğulu “İhtimaller” Konseriyle Büyüledi

Nilüfer Belediyesi'nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Uluslararası Nilüfer Caz Tatili'nin ikinci gününde sahne alan müziğin sevilen ismi Kenan Doğulu ve orkestrası, sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi Osmangazi Salonu'nda düzenlenen konseri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey ve Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem ile birlikte izledi.    Salonun dolduğu konserde, Kenan Doğulu, dillerden düşmeyen şarkılarını caz formlarında seslendirdi. Doğulu'nun "İhtimaller" adını verdiği konser yaklaşık iki saat sürdü. Performansıyla sanatseverlerin beğenisini kazanan Kenan Doğulu ve orkestrası, Uluslararası Nilüfer Caz Tatili'nde sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Atatürk Kongre Kültür Merkezi'ndeki konserin sonunda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, performansından dolayı Doğulu'ya Bursalılar adına teşekkür etti. Bozbey, "İnanılmaz bir gece yaşattınız bize yürekten teşekkür ediyorum" diyerek ünlü sanatçı Kenan Doğulu'ya Caz Tatili'ne özel hazırlanan plak hediye etti.   Kenan Doğulu da Bozbey’i, Uluslararası Nilüfer Caz Tatili gibi dev bir organizasyonu düzenledikleri için kutladı ve “İşte sanata aşık bir belediye başkanı” diyerek Başkan Bozbey’e sanata verdiği destek için teşekkür etti. Kenan Doğulu verdiği özel röportajda da Uluslararası Nilüfer Caz Tatili’nden övgüyle bahsetti. Doğulu, “Nilüfer Belediyesi’ne her şeyden önce teşekkür ediyorum böylesine güzel bir organizasyona imza attığı için. Bursa’da her zaman çok iyi bir müzik dinleyicisi oldu. Nilüfer Belediyesi ile daha önce de konserler yaptık. Ne zaman gelsek tatlı bir seyirci olacağını bildiğimiz için içimiz kıpır kıpır oluyor” dedi.

Kenan Doğulu “İhtimaller” Konseriyle Büyüledi
  • 02 Şubat 2019, Cumartesi 10:13
Nilüfer Belediyesinin düzenlediği 4. Uluslararası Nilüfer Caz Tatilinde sahne alan ünlü sanatçı Kenan Doğulu, performansıyla hayranlarının gönüllerini bir kez daha fethetti. Doğulu uzun süre ayakta alkışlandı.

Nilüfer Belediyesinin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Uluslararası Nilüfer Caz Tatilinin ikinci gününde sahne alan müziğin sevilen ismi Kenan Doğulu ve orkestrası, sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi Osmangazi Salonunda düzenlenen konseri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey ve Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem ile birlikte izledi. 

 

Salonun dolduğu konserde, Kenan Doğulu, dillerden düşmeyen şarkılarını caz formlarında seslendirdi. Doğulunun İhtimaller adını verdiği konser yaklaşık iki saat sürdü. Performansıyla sanatseverlerin beğenisini kazanan Kenan Doğulu ve orkestrası, Uluslararası Nilüfer Caz Tatilinde sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Atatürk Kongre Kültür Merkezindeki konserin sonunda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, performansından dolayı Doğuluya Bursalılar adına teşekkür etti. Bozbey, İnanılmaz bir gece yaşattınız bize yürekten teşekkür ediyorum diyerek ünlü sanatçı Kenan Doğuluya Caz Tatiline özel hazırlanan plak hediye etti.

 

Kenan Doğulu da Bozbeyi, Uluslararası Nilüfer Caz Tatili gibi dev bir organizasyonu düzenledikleri için kutladı ve “İşte sanata aşık bir belediye başkanı” diyerek Başkan Bozbeye sanata verdiği destek için teşekkür etti. Kenan Doğulu verdiği özel röportajda da Uluslararası Nilüfer Caz Tatilinden övgüyle bahsetti. Doğulu, “Nilüfer Belediyesine her şeyden önce teşekkür ediyorum böylesine güzel bir organizasyona imza attığı için. Bursada her zaman çok iyi bir müzik dinleyicisi oldu. Nilüfer Belediyesi ile daha önce de konserler yaptık. Ne zaman gelsek tatlı bir seyirci olacağını bildiğimiz için içimiz kıpır kıpır oluyor” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık