Keman Ve Piyano Uyumu

Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği kültür ve sanat etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

Keman Ve Piyano Uyumu
  • 11 Nisan 2019, Perşembe 8:45

Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği kültür ve sanat etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Oda müziği konserleri kapsamında gerçekleştirilen resitalde konuk solistler Onur Akalın ve Sait Karabulutun performansları seyircilerden tam not aldı.

Johannes Brahms ve César Franckin keman ve piyano için sonatlarını seslendiren keman sanatçısı Onur Akalın ile piyano sanatçısı Sait Karabulut, Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Ergin Orbey Sahnesinde Eskişehirliler ile buluştu. Sergiledikleri performansla sanatseverlerden beğeni toplayan ikili, konser sonunda dinleyicilerden büyük alkış aldı.

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrasının gelecek programında 12 Nisan 2019 Cuma günü 20.00de Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayında konuk solistler Gökhan Aybulus ve Yağmur Tuna sahne alacak. 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık