Kazım Karabekir Caddesi Asfaltı Yenileniyor

Muratpaşa İlçesi’ndeki Kazım Karabekir Caddesi, Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt yenileme çalışması nedeniyle 1 Şubat Cuma günü trafiğe kapatılacak.

Kazım Karabekir Caddesi Asfaltı Yenileniyor
  • 31 Ocak 2019, Perşembe 10:05

1 Şubatta trafiğe kapanıyor

Muratpaşa İlçesindeki Kazım Karabekir Caddesi, Büyükşehir Belediyesinin asfalt yenileme çalışması nedeniyle 1 Şubat Cuma günü trafiğe kapatılacak.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı UKOME Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Soğuksu Mahallesinde yer alan Kazım Karabekir Caddesinin Gazi Bulvarı ile Hamidiye Caddesi arasında kalan kısmı asfalt yenileme çalışmalarından dolayı 1 Şubat Cuma gününden itibaren araç trafiğine kapanacak. Vatandaşlar alternatif güzergah olarak Turgut Reis Caddesi ve Palmiye Caddesini kullanabilecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık