Kayseri Büyükşehirden Tasavvuf Müziği Konseri

Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri Tasavvuf Müziği Konseri ile devam etti. Şehir Tiyatrosu'ndaki konser ilgiyle takip edildi.

Kayseri Büyükşehirden Tasavvuf Müziği Konseri
  • 26 Aralık 2018, Çarşamba 8:25
Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri Tasavvuf Müziği Konseri ile devam etti. Şehir Tiyatrosundaki konser ilgiyle takip edildi.
Büyükşehir Belediyesi birbirinden farklı etkinlikleri Kayserililerle buluşturmaya devam ediyor. Kültür sanat etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Tasavvuf Musikisi Korosu bir konser verdi.
Şehir Tiyatrosunda Şef Yusuf Hikmet Balak yönetiminde gerçekleşen konserde koro ve solo olarak tasavvuf musikisinden örnekler sunuldu. Konser, tasavvuf musikisini sevenler tarafından ilgiyle takip edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık