Kaymakam Orhandan Başkan Dündara Tebrik Ziyareti...

Osmangazi Kaymakamı Zafer Orhan, Osmangazi'de üst üste üçüncü kez başkan seçilerek bir ilki gerçekleştiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Orhandan Başkan Dündara Tebrik Ziyareti...
  • 03 Nisan 2019, Çarşamba 7:15

Osmangazi Kaymakamı Zafer Orhan, Osmangazide üst üste üçüncü kez başkan seçilerek bir ilki gerçekleştiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündara hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ustalık döneminin ilk gününde Osmangazi Kaymakamı Zafer Orhanı ağırlayarak, ilçede iki kurumun ortaklaşa yapabileceği konular hakkında görüş alışverişinde bulundu. Yeni dönemde insanların refah içerisinde yaşayacakları modern Osmangaziyi inşa edeceklerini dile getiren Başkan Dündar, bu hedef doğrultusunda çalışmaları tüm hızıyla sürdürdüklerini kaydetti. Orhanı misafir etmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Dündar, “Kent dinamikleri ve vatandaşlarımızla ortak hareket ederek, Osmangazimizi daha güzel yerlere taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gerek Bursanın gerekse de Osmangazinin gelişip, güzelleşmesine, sosyal ve ekonomik kalkınmasına ivme kazandıracak yeni projeleri hayata geçirmek için çaba göstereceğiz. Vatandaşlarımızın beklentileri doğrultusunda, kentimizi modern ve daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

Osmangazi Kaymakamı Zafer Orhan da yeniden göreve seçilmesinden dolayı Başkan Dündarı tebrik ederek, “Osmangazi ilçesi Mustafa Dündarın yürüttüğü çalışmalar ile hızla gelişiyor. Özellikle Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi ile Bursa büyük bir turizm akımına uğradı. Bu tür gelişimlerin başkanımızın hizmet ve yatırımları ile önümüzdeki dönemde etkin bir şekilde süreceğine inanıyorum. Başkanımıza yeni dönemde başarılar diliyorum” diye konuştu.

 


HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık