İmarda Çözüme Yönelik Çalışmalara Başlandı

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Müteahhitler Derneği Başkanı Ahmet Ergen ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

İmarda Çözüme Yönelik Çalışmalara Başlandı
  • 18 Nisan 2019, Perşembe 7:40

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Müteahhitler Derneği Başkanı Ahmet Ergen ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette konuşan Müteahhitler Derneği Başkanı Ahmet Ergen, Başkan Sertaslana, her zaman yanında olduklarını ifade ederken, Gemlikin geleceği için atılacak adımlarda desteğini yineledi. Kurumlar arası işbirliği ve istişarenin kentin yararına olacağına dikkat çeken Ergen, Başkan Sertaslana çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan da, sosyal konutlardaki problem için ekiplerin ara vermeden çalışmalarına devam ettiğini belirterek, imarda konusundaki sıkıntıların da bir an önce aşmak ve süreci hızlandırmak için belediye olarak ellerini taşın altına koyduklarını söyledi.

Gemlikte özellikle sıkıntıların başını sosyal konutların çektiğini belirten Başkan Sertaslan, konutlarla ilgili adımların hemen atılmaya başlandığını, vatandaşın mağdur olmaması için de çalışmaların hızlandırıldığını açıkladı. İmar planları konusunda çözüm için talimat verdiğini ve ekiplerin canla başla bu iş için mesai harcadıklarını ifade eden Başkan Sertaslan, sosyal konutların satışı için ARGE çalışmalarının da yapılacağını kaydetti. Paydaş yönetim anlayışını her zaman ön planda tutacaklarını da değinen Başkan Sertaslan, Gemlikimizi tüm STK, kurum ve derneklerle ortak akıl ve devamlı istişare içerisinde hep birlikte yöneteceğiz dedi.

Ziyaret günün anısına çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık