Hizmet Ve Üretim Dönemi

TÜMSİAD Başkanı Mustafa Kemal Şerbetçioğlu ve yönetimini ağırlayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, gelecek 4 yılın hizmet, üretim ve kalkınma dönemi olacağını söyledi.

Hizmet Ve Üretim Dönemi
  • 16 Mayıs 2019, Perşembe 6:20

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şube Başkanı Mustafa Kemal Şerbetçioğlu ve yönetimini ağırladı. Belediyelerin devletin millete en yakın yönetim birimi olduğunu hatırlatan Başkan Yılmaz, “Sivil toplum kuruluşları, milletimizin gönüllülük esası ile yönetime dahil olma, yönetim ile ilgili fikirlerini ifade etme noktasında oluşturdukları mekanizmalar. Nasıl belediyeler devletin millete yakınlaştığı birimlerse, STKlar da milletin devlete yakınlaşmış halidir. Dolayısı ile benzer bir işleve sahibiz. Bizim ortak akılı esas alan yönetişim anlayışımızda, halkımızın oluşturduğu bu organizasyonların çok önemli bir yeri vardır. Milletimiz için en iyisini, en doğrusunu, en hızlı şekilde hayata geçirmek için sivil toplum kuruluşlarımızla iş birliğimiz aratarak devam edecek” dedi.

SİADLARIN SORUMLULUĞU ÇOK

Türkiyenin uzun süredir peş peşe gelen seçimler yaşadığına da değinen Başkan Yılmaz, “Önümüzdeki 4 yıllık süreçte bir seçim görünmüyor. Dolayısı ile bu süreç hem ülkemiz hem de şehrimiz için bir üretim ve hizmet dönemi olacak. Ülke olarak 2023 gibi çok önemli bir misyona sahibiz. Bu yolda sivil toplum kuruluşlarımızın özellikle de ekonomiye yön veren SİADlarımıza önemli bir sorumluluk düşmektedir. 2023ün güçlü ve lider ülkesi Türkiyeyi ancak birlikte inşa edebiliriz. Bu süreçte çok önemli sorumluluklar üstleneceğine inandığım TÜMSİADın Bursa Şube Başkanı, aynı zamanda partimizin 24. Dönem Milletvekilimiz Sayın Mustafa Kemal Şerbetçioğlu ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİN YANSIMASI

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaza görevinde başarılar dileyen TÜMSİAD Bursa Şube Başkanı Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, “Başkanımız, kısa sürede Yıldırımlıların gönüllerine hitap etmeyi başararak, ‘Gönül Belediyeciliğinin Yıldırımdaki tezahürü oldu. Başkanımızın da ifade ettiği gibi ülke olarak üst üste seçimler geçirdik. Bu süreç ister istemez ekonomimizi, üretimimizi etkiledi. Önümüzde 4 yıllık seçimsiz bir süreç var. Ülke olarak bu süreci iyi değerlendirerek, enerjimizi üretime ve ekonomik kalkınmaya yöneltmeliyiz. Bu süreçte devlet, millete hizmete, iş insanları ve sanayicilerimiz ise üretime yönelecektir. Bu da 2023 vizyonumuza ivme kazandıracaktır” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık