Hizmet Etmenin Sevincini Yaşıyorum

Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK , Yolören Mahallesi parke taşı ve yol çalışmalarında yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu.

Hizmet Etmenin Sevincini Yaşıyorum
  • 28 Şubat 2019, Perşembe 7:16

Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK,Yolören Mahallesi parke taşı ve yol çalışmalarında yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu.

Göreve başladığımız günden bu yana kırsal, merkez ayrımı gözetmeksizin yürüttüğümüz faaliyetlerimizin bir örneğini de bugün, Yolören Mahallemizde, hızla devam eden parke taşı çalışmalarında gördüğümüzü ifade eden Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK “Alt yapısını tamamladığımız Yolören Mahallemizde, BUSKİ ile koordineli olarak başladığımız, parke taşı yol çalışmalarını yerinde incelerken, doğduğum topraklara, 5 yıldır hizmet etmenin sevincini hemşehrilerimle birlikte yaşıyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık