Heybelinin Mezarlık Duvarı Yenileniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesine bağlı Heybeli Mahalle mezarlığının çevre duvarında yenileme çalışmasına başladı.

Heybelinin Mezarlık Duvarı Yenileniyor
  • 06 Şubat 2019, Çarşamba 12:16

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesine bağlı Heybeli Mahalle mezarlığının çevre duvarında yenileme çalışmasına başladı. Zaman içerisinde yıpranan mezarlık duvarında yenileme çalışması yapan ekipler, kabristanlık alanını kent estetiğine uygun hale getiriyor.
Manevi duygulara hassasiyetle yaklaşan ve il genelindeki mezarlıkların bakım ve onarımını periyodik olarak gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlıda Heybeli Mahalle mezarlığının çevre duvarında yenileme çalışmasına başladı. Zaman içerisinde yıpranan ve kötü görünümde olan kabristanın duvarını yenileyen ekipler, kabristanlık alanını kent estetiğine uygun hale getiriyor.  Mezarlıkların bakım ve onarımına hassasiyetle yaklaştıklarını belirten Mezarlıklar Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Heybeli Mahalle mezarlığında yürütülen çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirtti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık