Hedeflerimize Birlikte Ulaşacağız”

"Hedeflerimize birlikte ulaşacağız”.

Hedeflerimize Birlikte Ulaşacağız”
  • 17 Mayıs 2019, Cuma 7:40

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Makina İmalatçıları Birliği Başkanı Günay Güneş ve beraberindeki heyeti makamında konuk etti. Nazik ziyaretleri dolayısıyla Başkan Güneş ve yönetimine teşekkür eden Başkan Yüce, Kaynarcada hayata geçirilecek Makina OSBye ilişkin bilgiler aldı.

İvme kazanacağız Makina İmalatçılar Birliği Başkanı Günay Güneş, Öncelikle yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Kaynarcada bulunan OSBde yasal süreç doğrultusunda beklemedeyiz. Büyük ölçüde sona yaklaştık. İnşallah bu süreci atlattıktan sonra çok iyi bir ivme alacığımızı düşünüyorum. İstanbuldan gelen bir havacılık ekibi de bizim bölgemizde çalışma sürdürecek. Makina sektörü anlamında bölgemiz ve Sakarya büyük bir atılım yaşayacak. İnşallah beraber çok iyi şeyler başaracağız. Sizin de her zaman yanınızda olmaya hazırız sözlerine yer verdi.

Daha fazla üretim Sakaryada yaşam standartlarını yükseltecek ve vatandaşların gelir düzeyini arttıracak çalışmaların yanında olduklarını ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Yüce, Her şeyin başı elbette üretim. Bu noktada Sayın Cumhurbaşkanımız da her zaman daha fazla çalışmaktan ve daha fazla üretmekten bahsediyor. Biz şehir olarak üretim anlamında ülkemize en fazla katkı sunan şehirlerden biri olmalıyız. Dolayısıyla Kaynarca Makina OSBde hem iş istihdamı hem de üretim anlamında şehrimizin bu alandaki başarısını katlayacak. Biz yanınızda olacak, desteklerimiz devam edecek. İnşallah Sakaryayı hedeflerine hep birlikte taşıyacağız dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık