Hatayda Çıtır İle Pıtır Trafikteoyunu Minikler İçin Sahnelendi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu “Çıtır ile Pıtır Trafikte” adlı eğitici ve öğretici çocuk oyununu miniklerle buluşturdu.

Hatayda  Çıtır İle Pıtır Trafikteoyunu Minikler İçin Sahnelendi
  • 15 Aralık 2018, Cumartesi 11:25

Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu  “Çıtır ile Pıtır Trafikte” adlı eğitici ve öğretici çocuk oyununu miniklerle buluşturdu.

HBB Şehir Tiyatrosu, mutfağında özenle hazırlayarak sahnelediği eğitici ve öğretici oyunlarla geleceğimizin teminatı olan çocukların hem eğitimine hem de bilinçli olarak yetişmelerine de katkı sağlayarak eğlenceli vakit geçirmelerini sağlıyor.

TRAFİK KURALLARI EĞLENCELİ BİR DİLLE ANLATILDI

Trafik kurallarının eğlenceli bir dille anlatıldığı oyunla trafik bilinci kazanan minikler, günlük hayatta kolaylık sağlayacak ve can ile mal güvenliği temelindeki birçok bilgiyi edinmenin mutluluğunu yaşadı.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık