Gençlerden Bozbeye: Destek Olma Sırası Bizde

Millet İttifakı’nın Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, akşam saatlerinde İnegöl’ün Şehitler Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Bozbey, mahallede gençlerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Gençlerden Bozbeye: Destek Olma Sırası Bizde
  • 19 Mart 2019, Salı 8:27
Millet İttifakının Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, akşam saatlerinde İnegölün Şehitler Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Bozbey, mahallede gençlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Şehitler Mahallesi gençleri, Bozbeye yerel seçimlerde destek sözü verdi. Nilüfer Belediye Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbeyin uzun yıllar boyunca Nilüferden İnegöle birçok kez maddi ve manevi destek verdiğini söyleyen gençler, “Yıllardır siz Nilüferden İnegöle yardım eli uzattınız ve bizlerin yanında oldunuz. Şimdi de destek olma sırası bizde” dedi. Gençlerin bu söylemi üzerine “Yüreğinize sağlık” diyerek yanıt veren Bursanın adayı Mustafa Bozbey, 31 Marttan sonra gençlerin beklentilerine cevap vereceklerini belirtti.
Bozbey, “Nilüfer İnsani Gelişmişlik sıralamasında Türkiyenin beşinci kenti ama İnegöl Bursanın dördüncü büyük ilçesi olmasına rağmen maalesef sıralamada yok. İnegölde raylı sistemden tutun da su, sosyal tesis ve kültürel alanlarla ilgili sorunlarınızı biliyoruz. Bu sorunları çözecek olan da biziz. Gelecek nesillerin daha iyi koşullarda yetişebilmesi için bunu yapmak zorundayız. 31 Martta sizlerin İnegölde Hakan Özdemire Bursada da Mustafa Bozbeye vereceğiniz destek çok önemli. Bizleri iyi tanıyorsunuz ve şimdiden daha vereceğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Bozbey, Şehitler Mahallesi Meydanında bulunan esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık