Genç Sultanlar Bodrumda Göz Doldurdu

Hentbol Süper Gençler Ligi'nde başarıyla mücadele eden Osmangazi Belediyespor, üçüncü bölüm müsabakalarında aldığı farklı galibiyetlerle göz doldurdu.

Genç Sultanlar Bodrumda Göz Doldurdu
  • 02 Nisan 2019, Salı 7:15

Hentbol Süper Gençler Liginde başarıyla mücadele eden Osmangazi Belediyespor, üçüncü bölüm müsabakalarında aldığı farklı galibiyetlerle göz doldurdu.

 

Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından Bodrumda düzenlenen Kadınlar Süper Gençler Üçüncü Bölüm Müsabakaları, çekişmeli maçlara sahne oldu. Birinci ve İkinci Bölüm Müsabakalarında üstün bir performans sergileyen Osmangazi Belediyespor, Üçüncü Bölüm Müsabakalarında da iddiasını korudu. Samsun Belediyespor Kulübünü 42-36, Polatlı Belediyespor Kulübünü 53-13, Yenimahalle Belediyespor Kulübünü ise 31-15lik skorla farklı yenen genç sultanlar, 14 puana ulaşarak seriyi 4ncü sırada tamamladı.

 

Bunun yanı sıra Süper Gençler Liginin en skorer ikinci ismi, orta oyun kurucu mevkiinde ter döken Ebru Öztürk oldu. Attığı 127 golle kariyerinin en parlak günlerini Osmangazi Belediyespor formasıyla geçiren Öztürk, gelecek yıllarda daha iyi bir dereceyle aynı gururu yaşamak istiyor. 


HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık