Egoya Ulaşım Ödülü

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, 1. Uluslararası Akıllı Ulaşım Sistemleri Zirvesi'nde 'Akıllı Ücretlendirme Sistemi' uygulamasıyla ödül aldı.

Egoya Ulaşım Ödülü
  • 21 Mart 2019, Perşembe 8:25


         Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, 1. Uluslararası Akıllı Ulaşım Sistemleri Zirvesinde “Akıllı Ücretlendirme Sistemi” uygulamasıyla ödül aldı.

         Teknolojiyi yakından takip ederek, Başkentlilerin hayatını kolaylaştıran EGOnun 1 Ocaktan itibaren hayata geçirdiği toplu taşımada temassız kredi kartı kullanımı, uluslararası platformlarda da takdir topladı.

ULAŞIMDA AKLIN YOLU

         Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve Türkiye Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği (AUSDER) tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Akıllı Ulaşım Sistemleri Zirvesinde “Ulaşımda Aklın Yolu Ödülleri” sahiplerini buldu.

         Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakanın da katıldığı zirvede; vatandaşların günlük yaşamını doğrudan etkileyen daha güvenli, hızlı, konforlu, çevreci ve yaşamı kolaylaştırıcı uygulamaların değerlendirildiği Belediyecilik kategorisindeki ödüle, Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü layık görüldü.

         Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunda gerçekleşen ödül töreninde, Ankara Büyükşehir Belediyesi adına Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar ödülü Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Selim Dursundan aldı.

         Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşımın her türüne ve aşamasına iletişimin de ortak olmasıyla yeni bir ulaşım kategorisi doğduğunu belirterek, “Adına kısaca akıllı ulaşım dediğimiz, bilişim destekli ulaşım diye de özetlenebilecek olan bu yeni kategori, özellikle kent yaşamında gündelik hayatın vazgeçilmezlerinden biri haline geldi” dedi.

          Başkentte, Ocak-Mart ayları arasında toplu taşıma araçlarında kredi kartı kullanımı 707 bin 950 kişiye ulaştı.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık