Dündar, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi ilçesinde oturan üç şehit ailesini ziyaret etti.

Dündar, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
  • 21 Şubat 2019, Perşembe 7:55

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi ilçesinde oturan üç şehit ailesini ziyaret etti.

Vatanımız için hayatlarını veren aziz şehitlerimizin bizlere bıraktığı en kutsal emanetleri olanailelerini unutmayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, üç şehit ailesine ziyarette bulundu. Başkan Dündar, beraberindeki Osmangazi Kaymakamı Zafer Orhan ve Osmangazi Müftüsü Lütfü İmamoğlu ile birlikte ilk olarak İstanbulda 2017 yılında canlı bomba olduğu şüphesiyle gözaltına alınan DAEŞli bir teröristin bıçaklı saldırısı sonucu şehit olan Polis Memuru Sinan Acarın annesi Gülşen Acar ve babası Erdem Acar ile kardeşi Engin Can Acarı ziyaret etti. Daha sonra Hakkari Çukurcada 2011 yılında mayın patlaması sonucu şehit olan Binbaşı Yavuz Başayarın eşi Meltem Başayarı ziyaret eden Başkan Dündar, son olarak geçtiğimiz yıl Zeytin Dalı Harekatında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Taner Çobanoğlunun annesi Sevim Çobanoğlu ile ablalarını ziyaret etti. Ziyaretlerde Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Tüm şehitlerin kendileri için mukaddes olduğunu vurgulayan Başkan Dündar, “Şehitlerimiz, gözlerini kırpmadan bir an olsun çekinmeden üstün bir cesaretle bu topraklar ve vatanımız için, milletimizin birliği, beraberliği ve geleceği için canlarını feda ettiler. Bu fedakarlıklarını asla unutamayız. Şehit ailelerimiz bize bu topraklar için seve seve canını veren şehitlerimizin, emanetidir. Bu kutsal emanetlerin yanında olmak ve sorunlarına ortak olmak bizim en önemli görevimizdir. Şehit ailelerimizin derdi bizim derdimizdir. İhtiyaçlarını, hal ve hatırlarını sormak görevimizdir” dedi.


HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık