Derdinize Derman Olmak İçin Yola Çıktık

Halkın derdini dert edinen Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Yıldırım’ın Karapınar Mahallesi ve Şirinevler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını kendilerinden dinledi.

Derdinize Derman Olmak İçin Yola Çıktık
  • 26 Şubat 2019, Salı 7:20
Halkın derdini dert edinen Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Yıldırımın Karapınar Mahallesi ve Şirinevler Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını kendilerinden dinledi. Millet İttifakının Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgür Erdursunun da eşlik ettiği ziyarette, Karapınar Mahallesi sakinleri  Bozbeyi  ‘Bursanın güler yüzü Mustafa Bozbey pankartıyla karşıladı. Bozbey, Karapınarda kahveye yaptığı ziyarette yoğun ilgi üzerine kahvenin önünde halka seslendi. Karapınar Mahallesi başta olmak üzere Bursanın tamamında sorunları çok iyi bildiğini söyleyen Mustafa Bozbey, çözüm için yola çıktıklarını belirtti. Bozbey, “Biz bu bölge insanının, kadınların, çocukların, her yaştan insanın gülümsemesini istiyoruz. Çocuklar için, gençler için, yaşlılar için, engelli bireyler için bu alanlarda projelerimizi uygulayıp kentte herkesin huzurlu, mutlu yaşamanızı istiyoruz. Yapılanlardan Allah razı olsun ama yetmiyor. Yıllardır hizmet almak için çalmadık kapı bırakmadınız, ama hiç bir şey yapılmadı. Sizler yıllardır burada hizmete susadınız” diye konuştu. “Karapınar Mahallesi neden Nilüfer gibi olmasın?” diye soran Mustafa Bozbey, mahallede sosyal, kültürel ve spor alanlarının olmadığına dikkat çekerek “Bunlar sizlerin hakkı. Bu hakkınızı sizlere teslim etmek için aday olduk” dedi. Bursanın bazı bölgelerinde halen doğalgaz olmamasını büyük bir ayıp olarak değerlendiren Bozbey şöyle devam etti:  “Biz sizlerin derdinizi dert edindiğimiz için, sizlerin derdinize derman olmak için yola çıktık. İnsanlar artık ‘Biz Bursada değişim istiyoruz, bizi insanca karşılayacak belediye başkanı istiyoruz diyorlar. Allaha şükür bugüne kadar yaptıklarımızı Bursanın tamamı biliyor. Ben Bursalılara güveniyorum” şeklinde konuştu. Bursada yaşanan kentsel dönüşüm sorununa da değinen Mustafa Bozbey, insan için şehir hedeflediklerini vurguladı. Bozbey, “ Vatandaşlarımızın, mahallelerinde  huzurla ve güvenle yaşayacakları bir kent planlamak istiyoruz. Bisiklet yollarının, yeşil alanların olduğu güvenli kent ortamı sağlamalıyız. Bizlerin 20 yıldır yaptıkları yapacaklarımızın teminatıdır” Bozbey kahve önündeki buluşmadan sonra da Karapınarda esnafı işyerinde ziyaret etti.

“GELDİĞİN YERİ NİLÜFER GİBİ YAPSAYDIN DA…”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey Karapınar Mahallesi ziyaretinin ardından Şirinevler Mahallesinde kahvede mahalle sakinleriyle buluştu. 20 yıldır Nilüferi Türkiyenin örnek ve lider kenti haline getirdiklerini belirten Bozbey, “Nilüferi örnek veriyoruz ama, bazıları da orayı örnek veriyoruz diye başka şeyler söylüyor, hiç önemli değil. Görünen köy kılavuz istemiyor. Sen de keşke geldiğin yeri Nilüfer gibi yapsaydın da anlatsaydın.  Türkiyede Nilüfer insani gelişmişlik açısından beşinci sırada, senin yönettiğin yer sıralamada bile yok. Bu kadar fark var arada” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık