Cumhurbaşkanı, Çocuk Ve Gençlik Ritim Grubuna Hayran Kaldı

AK Parti Gaziantep Adayları Tanıtım Toplantısı’na katılmak üzere Gaziantep’e gelen AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, büyük bir sürprizle karşılaştı. Bu yıl, Gaziantep Bakırcılar ve Sedefçiler Odası’nın yetiştirdiği kadın ustalarının da aralarında bulunduğu Büyükşehir Belediyesi Çocuk ve Gençlik Ritim Grubu, cumhurbaşkanına özel bir gösteri sundu.

Cumhurbaşkanı, Çocuk Ve Gençlik Ritim Grubuna Hayran Kaldı
  • 28 Ocak 2019, Pazartesi 8:30

   Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çocuk ve Gençlik Ritim Grubu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana özel bir karşılama düzenledi. Grup, bakır ustalarıyla hazırladığı, “Uzun İnce Bir Yoldayım” ritim performansıyla Erdoğanı etkiledi.

 

   AK Parti Gaziantep Adayları Tanıtım Toplantısına katılmak üzere Gaziantepe gelen AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, büyük bir sürprizle karşılaştı. Bu yıl, Gaziantep Bakırcılar ve Sedefçiler Odasının yetiştirdiği kadın ustalarının da aralarında bulunduğu Büyükşehir Belediyesi Çocuk ve Gençlik Ritim Grubu, cumhurbaşkanına özel bir gösteri sundu. Gösteri karşısında etkilenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gösteriyi ilgiyle izledi. Cumhurbaşkanı, gösteri sonunda gençlerle ve eğitmenlerle sohbet etti, grubu Ankarada performanslarını sergilemek üzere davet etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Çocuk ve Gençlik Ritim Grubu, ritim eğitiminin gençler üzerindeki olumlu etkisinin yanı sıra Gaziantepin asırlık el sanatlarından tarihin ince nakışı Bakır işçiliğine dikkat çekmek amacıyla kuruldu. Gençlerde sayısal zekaya katkısı olduğu bilinen ritim çalışmaları aynı zamanda nesillere bakır işçiliğini anlatmayı, unutulmaya yüz tutmuş tarihi mesleği yaşatmayı hedefleyen grup, her yıl 7-18 yaş aralığındaki çocuk ve gençlere kucak açtı, onların ritim duygusu ve zamanlama becerisiyle problemleri hızlı çözme becerilerine katkı sundu.

 







HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık