Çanakkale Yolcularını Başkan Türel Uğurladı

Büyükşehir Belediyesi tarafından Çanakkale gezisine gönderilen Antalya’daki şehit ve gazi yakınlarını Başkan Menderes Türel uğurladı.

Çanakkale Yolcularını Başkan Türel Uğurladı
  • 11 Mart 2019, Pazartesi 7:25

Büyükşehir Belediyesi tarafından Çanakkale gezisine gönderilen Antalyadaki şehit ve gazi yakınlarını Başkan Menderes Türel uğurladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalyadaki şehit ve gazi derneklerinin üyeleri ile başarılı üniversite öğrencileri için Çanakkale Destanı gezisi düzenledi. AKM önünden hareket eden 30 otobüslük konvoyu uğurlama törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de katıldı. Başkan Türel yaptığı konuşmada, “Bu büyük destanın yazıldığı yeri ziyareti çok önemsiyorum. Gerek ilk başkanlığım döneminde gerek bu dönem bu amaçla geziler düzenledik. Çanakkale bizim birliğimizin beraberliğimizin en güzel teyididir. Oraya gittiğinizde göreceksiniz ki Türkü, Kürtü, Lazı, Çerkezi, Alevisi, Sünnisi bu vatanın toprakları için şehadete, şehitlik mertebesine yükselmek için nasıl gönül gönüle kol, kola koşmuşlar. O yüzden sürekli biz birlikte güçlüyüz diyoruz. Biz farklılıklarımız zenginliktir diyoruz. Kimseyi ötekileştirmeden birlikte Türkiyeyiz diyoruz” dedi.

Türel, “Oraya gittiğinde göreceksiniz ki ilk dönemimde Antalya Büyükşehir Belediyesi adına yaptırdığımız Avrupanın en büyük Türk bayrağı, o muhteşem bayrak Çanakkalede dalgalanıyor. O bayrağın altında vatandaşlarımız fotoğraf çektiriyor, duygusal anlar yaşıyor. Çanakkale birlik ve beraberliğimizin teminatıdır” ifadelerini kullandı.

Başkan Türelin hayırlı yolculuklar dilemesinin ardından otobüsler törenle uğurlandı. Şehit ve gazi yakınları, Çanakkale Savaşının yaşandığı Gelibolu Yarımadasında savaşın günümüze ulaşan izlerini yerinde görecek ve şehitlikleri ziyaret edecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık