Büyükşehirden Kişisel Gelişim Semineri

Denizli Büyükşehir Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında yazar Bülent Gardiyanoğlu tarafından hazırlanan "Herşey Hakikati Görmekle Başlar Bir Tekamül Yolculuğu'' adlı kişisel gelişim semineri düzenledi.

Büyükşehirden Kişisel Gelişim Semineri
  • 18 Aralık 2018, Salı 7:24
Denizli Büyükşehir Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında yazar Bülent Gardiyanoğlu tarafından hazırlanan Herşey Hakikati Görmekle Başlar Bir Tekamül Yolculuğu…” adlı kişisel gelişim semineri düzenledi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanlığı, kültür etkinlikleri kapsamında yazar Bülent Gardiyanoğlu tarafından sunulan Herşey Hakikati Görmekle Başlar Bir Tekamül Yolculuğu…” adlı kişisel gelişim semineri düzenledi. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen seminere, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür, Turizm ve Tanıtım Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yazar Bülent Gardiyanoğlu seminerde sosyal medyanın insan üzerindeki olumsuz etkilerinin yanı sıra, kişilerin özel, iş ve sosyal hayatlarındaki seçimlerindeki tercihleri üzerinde görüşlerini paylaştı.

Hayatta 4 tane sınavımız var

Gardiyanoğlu, “Hayatta 4 tane sınavımız var; Sağlık, cesaret, ilişkiler ve para. Herkes bunların en az birinde iyidir, diğer üçünden sınavı vardır. Çok şanslıysanız hepsinden sınavınız vardır. Hepsinde iyiyseniz ve sınavınız yoksa sizi unuttular demektir” diye konuştu. Hayatta başarıların yokluktan ortaya çıktığını açıklayan Gardiyanoğlu, “İyi ki Allah beni her şeyi olan bir aile de yaratmadı. Hayatla mücadele vermek, bir şeyleri başarmak, üretmek benim hoşuma gidiyor. Ürettiğim zaman kendimi canlı hissediyorum” diye konuştu. Yazar Bülent Gardiyanoğluna sunumu ve verdiği değerli bilgiler için teşekkür eden Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ise, Büyükşehir Belediyesinin sosyal, kültürel ve eğitim konularına da büyük önem verdiğini vurguladı.
 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık