Büyükşehirden Çocuklara Armağan

Büyükşehir Belediyesi çocuklar için her hafta birbirinden güzel çocuk oyunlarını Kayseri'ye getirmeye devam ediyor.

Büyükşehirden Çocuklara Armağan
  • 26 Aralık 2018, Çarşamba 7:35
Büyükşehir Belediyesi çocuklar için her hafta birbirinden güzel çocuk oyunlarını Kayseriye getirmeye devam ediyor. Hafta sonu iki güzel oyun çocuklarla buluştu.
Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde hafta sonu iki ayrı çocuk oyunu sahnelendi. 22 Aralık Cumartesi günü Minyonlar isimli müzikal çocuk oyunu çocuklarla buluştu. Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezinde üç seans halinde sahnelenen oyuna çocuklar ve aileleri büyük ilgi gösterdi.
23 Aralık Pazar günü ise çocuklar bir başka oyunla buluştular. Büyükşehir Belediyesi tarafından getirilen Pırdino ve Deniz Yıldızı Müzikali Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezinde sahnelendi. Üç seans halinde sahnelenen oyunda Pırdinonun arkadaşları ile yaşadıkları maceraya yer verildi. 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık