Büyükşehir Personeli Anadolu Ateşi İle Isındı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yıl sonu etkinliği kapsamına Anadolu Ateşi Dans Topluluğu’nu bir kez daha belediye personeli ile buluşturdu. Dünyaca ünlü topluluk gösterisi ile büyüledi.

Büyükşehir Personeli Anadolu Ateşi İle Isındı
  • 29 Aralık 2018, Cumartesi 12:20

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yıl sonu etkinliği kapsamına Anadolu Ateşi Dans Topluluğunu bir kez daha belediye personeli ile buluşturdu. Dünyaca ünlü topluluk gösterisi ile büyüledi.

Antalya EXPO Kongre Merkezinde ilki dün gerçekleşen Anadolu Ateşi Dans Topluluğunun gösterisine personelin ilgisi yine yoğun oldu. Dünyaca ünlü topluluğun medeniyetleri buluşturan muhteşem dans gösterisi nefes kesti. Bir yılın yorgunluğunu atan Büyükşehir Belediyesi personeli Anadolu Ateşi ile ısındı. Gösteriyi, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, eşi Ebu Türel ile birlikte izledi.
Bu hizmetler sizlerin sayesinde
Gösteri öncesinde personele seslenen Başkan Menderes Türel, “Yol arkadaşlarım. Hep birlikte Antalya için çalışıyoruz. Antalya tarihi boyunca görülmemiş bu büyük eserlerin altında sizlerin imzası var. Bu hizmetlerimiz sizlerin gayretleri sayesinde oluyor. Allah beraberliğimizi daim kılsın. İleride emekli olup köşeye çekilip, Antalyada yapılanlara baktığınızda, bu hizmetlerde benim de emeğim var diye övüneceksiniz” dedi. 
Personele müjde
Belediye personeline tek kuruş borçları olmadığı gibi geçmişten kalan 7 milyon liralık borcu da sıfırladıklarını belirten Türel, personele tüm ödemelerini günü gününe yaptıklarını söyledi. Türel, Büyükşehir Belediyesi personeline bir de müjde verdi. Başkan Türel, sosyal belediyecilik anlayışıyla, Zıp Zıp Parktan, Tünektepeye, Tophane Çay Bahçesinden Düden Balık Çarşısına, Atatürk Parkındaki kafeteryadan, plajlara, belediyeye ait tüm sosyal tesis ve otoparklardan personelin yüzde 20 indirimli hizmet alacağını kaydetti.

Dans gösterisi sonunda Başkan Menderes Türel, eşi Ebru Türel ile birlikte Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğana çiçekle teşekkür etti.


HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık