Büyükşehir Belediyesi Vatandaş Memnuniyeti İçin Toplu Ulaşım Ağını Yeni Seferlerle Güçlendiriyor

Büyükşehir Belediyesi vatandaş memnuniyeti için toplu ulaşım ağını yeni seferlerle güçlendiriyor

Büyükşehir Belediyesi Vatandaş Memnuniyeti İçin Toplu Ulaşım Ağını Yeni Seferlerle Güçlendiriyor
  • 06 Şubat 2019, Çarşamba 7:25

527 Pınarlı-Kundu hattı sefere başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Aksu Pınarlı Mahallesi ile Kundu arasında ulaşımı sağlayacak 527 nolu hattı seferlere koydu. Özellikle oteller bölgesinde çalışan turizm emekçilerine büyük kolaylık sağlayan hat, memnuniyet yarattı.

Toplu ulaşımda önemli yenilikler yapan Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı, Antalya kent içi ulaşımına yeni eklediği seferlerle vatandaşlara güvenli, konforlu ve kesintisiz toplu taşıma hizmeti sunuyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak Aksu merkez, Pınarlı ve Çamlık mahalleleri ile Antalyanın önemli turizm merkezlerinden Kunduyu birleştirecek 527 nolu hattı hizmete sundu. 
Turizm çalışanlarına kolaylık 
Mahalle sakinlerinin talebi üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesinin başlattığı düzenli ulaşım seferlerini vatandaşlar memnuniyetle karşıladı. Özellikle oteller bölgesinde çalışıp Aksuda yaşayan turizm emekçileri için büyük kolaylık sağlayacak 527 hattı saatte bir sefer yapacak. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı ayrıca bölge halkının önemli bir ulaşım ihtiyacına cevap verecek olan 526 Pınarlı-Kepez Devlet Hastanesi hattını da kısa zamanda başlatacak. 
Müjdeli haber geldi 
Pınarlı Mahallesi Muhtarı Mehmet Danacı, yeni sefere başlatılan hattan dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek, “527 hattı Aksu ve Pınarlıda oturan turizmde çalışanlarımızın Kunduya ulaşımı için çok yararlı oldu. Büyükşehir Belediyesinden bir müjdeli haber daha aldık. 526 hattının Kepez Devlet Hastanesine ulaşım sağlayacağı haberini de öğrendik. Pınarlı halkı olarak Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türele çok teşekkür ederiz” diye konuştu. 
Pınarlı sakinleri Mehmet Şimşek ve Yaşar Kara, 527 nolu hattının kendilerini sevindirdiğini belirterek, Kunduya tek araçla gidip gelecek olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. 


 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık