Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Atölyesinden Tarihi Oyun

Aydın Büyükşehir Belediyesi birbirinden güzel tiyatro oyunlarını Aydınlı tiyatro severlerle buluşturmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Atölyesinden Tarihi Oyun
  • 29 Nisan 2019, Pazartesi 7:40

Sanatı ve Sanatçıyı Destekliyoruz sloganıyla tiyatro severleri birbirinden güzel oyunlarla buluşturan Aydın Büyükşehir Belediyesi, bu kez de geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz ünlü yazar ve tiyatro duayeni Turgut Özakmanın yazdığı Bir Şehnaz Oyun adlı tiyatro oyununu tiyatro severlerle buluşturdu. Şükran Güngör ve Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonunda sahnelenen ve seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği 2 perdelik tarihsel komedi niteliğindeki oyun 1914 yılında 1. Dünya Savaşı eşiğinde İstanbul Galata mevkisinde yaşayan bir grup insanın arasında geçen olayları anlatıyor.

Oyunu oldukça beğenen ve oyuncuları dakikalarca alkışlayan Aydınlı tiyatro severler sanata, özellikle de tiyatroya katkılarından dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğluna teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

Sanata ve sanatçıya desteklerinin tam olduğunu ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise sanatsal aktivitelerin artacağını söyledi. Başkan Çerçioğlu Tiyatro oyunlarımız halkımız tarafından büyük ilgiyle karşılanıyor. İlerleyen günlerde de sanata ve sanatçıya desteğimiz artarak devam edecek. dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık