Büyükşehir Belediyesi Sömestirde 1500 Kişiyi Saklıkente Taşıdı

Büyükşehir Belediyesi sömestirde 1500 kişiyi Saklıkent'e taşıdı

Büyükşehir Belediyesi Sömestirde 1500 Kişiyi Saklıkente Taşıdı
  • 05 Şubat 2019, Salı 6:20

Sömestirin keyfi Saklıkentte çıktı

Antalya Büyükşehir Belediyesinin sömestir boyunca Saklıkent Kayak Merkezine düzenlediği toplu ulaşım seferleri büyük ilgi gördü. Yarıyıl tatilinde toplam 1500 kişi toplu ulaşımla Saklıkente taşındı.

Büyükşehir Belediyesi öğrenciler ve ailelere sömestir hediyesi olarak kar sürprizi hazırlamış,   
Antalyanın kış turizmi merkezi Saklıkent Kayak Merkezine ek toplu taşıma seferleri koymuştu. Antalyalılar Saklıkent seferlerine büyük ilgi gösterdi. Her gün düzenlenen seferlerle Saklıkente ulaşan öğrenciler ve aileleri, tatilde kar keyfini yaşadı. Birçok vatandaş, toplu taşıma seferleri sayesinde Saklıkente ilk kez çıktıklarını söyledi.
İlk kez kar gördüler 
Saklıkente ilk defa geldiğini söyleyen Dumlupınar Ortaokulu öğrencisi Evin Demirel, “Ailemle birlikte ilk defa Saklıkente geldik. İlk kez karla oynadım çok heyecanlıyım. Benim için çok güzel bir tatil anısı oldu. Menderes Türel başkanımıza çok teşekkür ederim” diye konuştu. 
21 yaşında ilk kez Saklıkente geldiğini söyleyen Mehmet Çınar da, “Antalyalıyım ama ilk defa Saklıkente geldim. Büyükşehir Belediyesinin sağladığı ulaşım servisiyle gelme imkanı buldum. Benim için çok unutulmaz bir gün oldu” dedi.  
Bu sefer kar için geldik 
İzmirden Antalyaya sömestr tatili için geldiklerini söyleyen Şener Şahin, şunları dile getirdi: “Antalyaya her zaman güzel denizinde yüzmek için gelirdik ama bu sefer kar için geldik. Saklıkent Kayak Merkezine Büyükşehir Belediyesinin servisleri olduğunu öğrendik ve çocuklarla birlikte bu fırsatı kaçırmadık. Hem benim hem de çocuklar için muhteşem bir gün oldu. Çok mutlular buraya geldikleri için.” 
Başkan Türele teşekkür 
Saklıkent Kayak Merkezine kızı Büşra Erbeyli ile gelen anne Melike Korkmaz, “Sömestr tatilinin en güzel gününü yaşıyoruz. Antalya Büyükşehir Belediyesinin sunduğu otobüslerle buraya geldik ama sanki bir aile ortamında yolculuk yaptık. Büyükşehir Belediye Başkanımıza bu imkanı sağladığı için teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.
Ailecek kar keyfi 
Antalyada yaşayan Tuğla ailesi de çocuklarını sömestr tatilinde karne hediyesi olarak Saklıkente getirdiklerini söyleyerek, “Özel aracımızla çıkarken biraz zorlanabilirdik. Çocuklarımız çok mutlu oldu ilk defa kar gördüler. Ailecek kar topu oynayıp kayak yapacağız” diye konuştu. 
İzmirdeki arkadaşlarıma anlatacağım 
İzmirden Antalyaya yarıyıl tatili için gelen 3. Sınıf öğrencisi Ata Ertok  “Çok heyecanlıyım ilk defa kar görüyorum çok güzelmiş. Kar topu oynayıp kardan adam yapacağım. İzmire dönünce de arkadaşlarıma anlatacağım” dedi. 

En güzel karne hediyesi 
General Şadi Çetinkaya İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Esra Alptürkte ilk defa Saklıkente geldiğini söyleyerek, “Yolculuğumuz çok güzel geçti. Bu kadar çok kar olduğunu bilmiyordum her taraf bembeyaz. Bu karne hediyesi için Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Menderes Türele çok teşekkür ederim” 
Müthiş bir imkan
Akdeniz Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema birinci sınıf öğrencisi Nurlu Akan, “Antalyada ilk senemi yaşıyorum ve ilk kez de Saklıkente geldim. Arkadaşlarla birlikte Büyükşehir Belediyesinin otobüsleriyle buraya geldik bizler için müthiş bir imkan oldu. Çok beğendim burayı çok eğleniyoruz” diye konuştu. 

Konforlu yolculuk 
Arkadaş grubu olarak Saklıkent Kayak Merkezine çıkan Murat Solak eşi Yulia Solak, Polat Güvenkaya ve eşi Juilan Güvenkaya, özel araçları konforunda Büyükşehir Belediyesinin otobüsleriyle Saklıkente geldiklerini ifade ederek, “Dördümüz de ilk defa geliyoruz. Uzun zamandır buraya gelmek istiyorduk, çok güzel güneşli bir günde geldik. Eşlerimiz de kar görmeyi özlemişti çocuklar da ilk defa kar görecek. ” diye konuştu. 
Saklıkente hareket geldi 
Saklıkent Kayak Merkezinin İşletmecilerinden Saim Sarıda Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu ulaşım seferlerinin kayak merkezine hareket getirdiğine ifade ederek, “
Antalya Büyükşehir Belediyesine buraya ulaşım imkanı sağladığı için teşekkür ederim. Sömestr tatilinde öğrenciler için ek seferler koydular, burası çocuklarla doldu taştı. Karayollarına da teşekkür ederiz, yollarımız hiç kapanmadı sürekli çalışma yaptılar. Antalyada kar görmek isteyen  herkesi buraya bekliyoruz” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık