Büyükşehir Belediyesi Gençleri Doğa İle Buluşturuyor

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından gençlerin hem spor yapmasına katkı sağlamak hem bir arada güzel zaman geçirmeleri amacıyla gerçekleştirilen 'Trekking' etkinlikleri devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Gençleri Doğa İle Buluşturuyor
  • 12 Şubat 2019, Salı 7:15

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından gençlerin hem spor yapmasına katkı sağlamak hem bir arada güzel zaman geçirmeleri amacıyla gerçekleştirilen Trekking etkinlikleri devam ediyor.

Şehir merkezindeki etkinliklerin yanı sıra gençleri doğayla da buluşturmak isteyen Gençlik Merkezi her hafta geleneksel olarak düzenlediği doğa yürüyüşü programlarına ara vermeden devam ediyor.

Gençlerin hem spor yapması hem de güzel zaman geçirmesi amacıyla düzenlenen etkinliklerde gençler gönüllerince eğlendiler. Gelen talepler doğrultusunda Avlakkaya, Frig yolu, Kent Ormanı, Çatacık, Gürleyik, Metristepe, Yazılıkaya, Bozdağ, gibi bölgelerde yapılan Trekking etkinliklerine 1115 genç katıldı.

Uzman rehberler eşliğinde düzenlenen etkinliklere katılan gençler Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık