Büyükşehir Belediyesi Ağaçlandırma Çalışmalarını Sürdürüyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki ağaçlandırma çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Ağaçlandırma Çalışmalarını Sürdürüyor
  • 19 Ocak 2019, Cumartesi 6:26

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki ağaçlandırma çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Daha yeşil bir Trabzon için ağaç ve fidan dikimi çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda yaşanan tecrübeleri dikkate alarak Trabzonun iklimine uygun olan ağaçları şehre kazandırıyor. Trabzondaki ağaçlandırma çalışmalarında kullanılmak üzere 6 bin ağaç ve ağacık daha temin eden Büyükşehir Belediyesi, ağırlıklı olarak fıstık çamı, meşe, ıhlamur, lale ağacı, sığla ve çınar türlerinin dikime başladı.

Ağaçlandırma çalışmalarında süs kirazı, süs eriği, top akasya gibi türleri artık tercih etmediklerini belirten Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, aşılı türlerin uzun ömürlü olmadığı ve gelecek nesillere aktarılamadığı için orijinal ve uzun ömürlü türlerin dikimlerini gerçekleştirmekte olduklarını söyledi. Gümrükçüoğlu, “Trabzonumuzda ağaçlandırma çalışmalarına her zaman özel önem verdik. Ekiplerimiz şuan birçok farklı noktada ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık