Bursayı Kadın Dostu Kent Yapacağız

Bursa'yı kadın dostu kent yapacağız

Bursayı Kadın Dostu Kent Yapacağız
  • 08 Mart 2019, Cuma 6:45
Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneğinin (BUİKAD) düzenlediği ve iş yaşamında başarılı olan kadınların ödüllendirildiği Geleneksel BUİKAD Ödül Törenine Nilüfer Belediye Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey de katıldı. İkisi özel olmak üzere 9 ayrı kategoride ödüllerin sahiplerini bulduğu törende Mustafa Bozbey, “Yılın Başarılı İş Kadını”na ödülünü verdi.
Yılın Başarılı İş Kadını olmaya değer görülen Reeder Kurucu Ortağı Sezen Sungur Saral, ödülünü Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbeyin elinden aldı. Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ (UEDAŞ) ve Nilüfer Kadın Korosu Şefi Dr. Aysel Gürelin de  BUİKAD Özel Ödülüne değer  görüldüğü ödül töreninde, “Bursada Yılın Başarılı Kadın Yöneticisi Ödülü” Sibel Biniciye, “Yılın Kadına Değer Veren Şirketi Ödülü” Beyçelik Holdinge, “Yılın Fark Yaratan Kadın Ödülü” Ece Çiftçiye, “Yılın Bursanın Başarılı Girişimci Kadını Ödülü” Sevinç Öztürke, “Yılın Bursanın Başarılı İş Kadını Ödülü” Nevra Eker Güryele, “Yılın Kadını Destekleyen Oluşumu Ödülü” de Global Compact Türkiyeye verildi.
Ödül almaya hak kazanan bütün kadınları kutlayan Nilüfer Belediye Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Kadınların, iş yaşamı dahil her alanda eşit biçimde yer almasını diliyorum ve istiyorum. Kadınlarımız ifadesinin de doğru olmadığını düşünenlerdenim. Kadın, kadındır. Kimsenin malı değildir. Bizim de ülke olarak iş adamı, iş kadını demek yerine, iş insanı deme zamanımız geldi diye düşünüyorum” dedi. Nilüferde kadın dostu bir kent oluşturduklarını belirten Bozbey, “Kadınların çalışma yaşamına katkı konusunda ne kadar duyarlı olduğumuzu biliyorsunuz. Kadın dostu bir kent oluşturmanın mutluluğuyla şimdi Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday oldum. Bursayı da kadın dostu bir kent yapma konusunda kolları sıvadık” şeklinde konuştu.  

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık