Bursanın Sorunlarını Çözmek İçin Yola Çıktık

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nin düzenlediği toplantıya katılarak oda üyelerine projeleri hakkında bilgi verdi.

Bursanın Sorunlarını Çözmek İçin Yola Çıktık
  • 20 Mart 2019, Çarşamba 7:35
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesinin düzenlediği toplantıya katılarak oda üyelerine projeleri hakkında bilgi verdi. Bursada büyükşehir ve ilçelerde farklı partilerden aday olan isimlerin de katıldığı toplantıda konuşan Mustafa Bozbey, 20 yıl Nilüferde hizmet verdiğini belirterek, Nilüferi örnek ve lider kent yaptıklarını vurguladı. Bozbey, konuşmasına şöyle devam etti: “Görünen köy kılavuz istemez. Zaten güneşi balçıkla sıvayamazsınız. Nilüfer bugün, büyükşehir belediyeleri dahil, birçok projesi örnek alınan bir kenttir. Böyle bir kent oluşturduk. Şimdi Bursa için yola çıktık. 31 Marttan itibaren Bursayı yönetme arzusundayız. İyi bir yoldayız. Bir inşaat mühendisi olarak Bursanın sorunlarına çare bulan, kente kaybettiği yeşilini, değerlerini tekrar kazandıracak bir anlayışla görev yapacağım. Buna halk da inanıyor. 20 yıllık deneyimimizle Bursanın sorunlarını çözmek adına yola çıktık” dedi.

AKADEMİK ODALARLA İŞ BİRLİĞİ
20 yıl boyunca akademik odalarla çok önemli çalışmalara imza attıklarını ifade eden Mustafa Bozbey, “Seçilecek olan belediye başkanları mutlaka akademik odalarla iletişim içinde olmalı. Bunu Nilüferde, Türkiyeye örnek olarak uyguladık. İnşallah Büyükşehire geldiğimizde de yapacağız” şeklinde konuştu.   İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Albayrak da bütün adaylara başarılar dileyerek, “Oda olarak kent sorunlarının çözümü adına belediye başkanlarının her zaman yanındayız. İnşaat mühendisleri ülke yönetiminde, politikada ve sosyal hayatın her alanında ihtiyaçtır” diye konuştu. 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık