Bursalılar Kararını Verecek

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde kentin her mahallesine giderek vatandaşlarla görüşüyor.

Bursalılar Kararını Verecek
  • 16 Mart 2019, Cumartesi 7:30
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde kentin her mahallesine giderek vatandaşlarla görüşüyor. Gün içinde Demirtaş Mahallesi ve İsmetiye Mahallesinde halkla bir araya gelen Bozbey, esnaf  ve pazaryeri ziyareti yaparak sorunları dinledi. Mustafa Bozbey akşam saatlerinde de çok sayıda derneğin buluşmalarına katıldı.
Bursa Gaziantepliler Derneğine CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın ile birlikte ziyarette bulunan Mustafa Bozbey büyük ilgi gördü. 20 yıllık tecrübesiyle Bursayı da gülümsetmek istediklerini ifade Mustafa Bozbey, “Nilüferde 20 yıldır yaptıklarımız ortada. Yerel seçim süreci yaşıyoruz. Seçim sürecinde tüm partileri, adayları ziyaret ederek tebrik ettim ve ‘Arkadaşlar birbirimizin yüzüne bakamayacak ifadelerde bulunmayalım. Birbirimize karşı saygılı olalım. Demokratik seçim süreci olsun ve hizmetlerimizle yarışalım” dedim. Allaha şükür alnımız da temiz. Mustafa Bozbeyi herkes tanıyor. Geriye bakınca başarı da var. Herkesten güzel ilgi görüyoruz ve güzel bir hikayemiz var. ‘Senin neyin var? diye sorarlar insana. Bir şeyi söylerken nasıl yüzüne bakacak durumda olacaksın. Birileri ahlak dışı, insanları rencide eden, farklı konuma koyan tutum sergiliyor. Herkesin ailesi, çoluk çocuğu var. Bunları yapan her kimse Allah huzurunda asla hakkımı helal etmeyeceğim. Yalan, dolan ahlak dışı ifadelerin artık toplumumuzda yer bulmaması gerek. Millet biliyor bizi. Teraziye koyduğunda biz terazide güçlü şekilde ağır geldiğimiz için dengelemeye çalışıyor. Bursalı kararını verecek. Biz kimseyi ötekileştirmeyen anlayışla bu günlere geldik. 31 Marttan itibaren nasıl anlayışta olduğumuzu Bursalılar görecek” dedi.

GÜLBAHÇEDE BOZBEY COŞKUSU
Mustafa Bozbey, Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın ile birlikte daha sonra Gülbahçe Mahallesine geçti. Meşalelerle coşku içinde karşılanan Bozbey ve Aydın, sloganlar eşliğinde konuştu. Bozbey, “Elmasbahçeler ve Bursanın diğer bölgeleri de Nilüfer gibi olmayı hak ediyor. Neden birileri kendi yönettikleri yerde yapamadı da Nilüferde yapılanı görmüyor, ya da görmek istemiyor. Gönül gözü kapalı olunca gözleri de görmez olur insanın. Sen de yöneticilik yaptın yıllardır biz de. Bizim yönettiğimiz kent Bursanın merkezi oldu, Türkiyede insani gelişim standartlarında 5. sıraya yükseldi. Senin kentin listede yok. Böyle olunca Bozbey de büyükşehire aday olunca kıskanmamak mümkün değil tabi” diye konuştu. Mustafa Bozbey, Bursa Karaelmas Zonguldaklılar Derneğini de ziyaret etti. Başkan Erol Taşçı ve üyelerle bir araya gelen Bozbeye sürpriz isimler de eşlik etti. Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan ile eski ANAP Bursa Milletvekili Feridun Pehlivan da Bozbeyden seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yaşar Okuyan, Mustafa Bozbeyin başarılarının ortada olduğunu belirterek, demokratik bir seçim olmasını ve hak edenin kazanacağına inandığını söyledi.  Mustafa Bozbey aynı gece Demirtaş Lozan Mübadilleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Zafer Halk Oyunları Derneği, Rumeli Federasyonu ile Kosova-Üsküp Türkleri Dayanışma Derneğini de ziyaret etti.
Mustafa Bozbey, gecenin sonunda Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem ile birlikte Bursa Karadenizliler Gecesine katıldı. Bozbey gecede, horon oynayanlara eşlik ederek yaşanan coşkuya ortak oldu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık