Bursada Sorunları Birlikte Çözeceğiz

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği’nin (GESİAD) düzenlediği toplantıda genç sanayicilerle bir araya geldi.

Bursada Sorunları Birlikte Çözeceğiz
  • 21 Şubat 2019, Perşembe 7:15
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneğinin (GESİAD) düzenlediği toplantıda genç sanayicilerle bir araya geldi. Almira Otelde düzenlenen toplantıda açılış konuşması yapan GESİAD Başkanı Kerim Demiral, geceye katıldığı için Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbeye teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

“BURSADA ÇOK DEĞER VAR AMA HİKAYELERİ YOK”

Toplantıda konuşan Mustafa Bozbey, Bursanın, turizmi, doğal güzellikleri ve  tarihi değerleriyle çok özellikli bir kent olduğunu söyledi. Kentin sorunlarının da olduğuna vurgu yapan Bozbey şöyle devam etti: “Kıymetini bilememişiz Bursanın. Bazı değerlerini kaybetmişiz. Çevresel, ulaşım, ekonomik, planlama gibi pek çok sorunu var Bursanın. En önemli sorun, biz Bursayı birlikte yönetemedik. Biz insan için şehir planlamasını, Nilüferde kısmen başardık. Şimdi Bursada da bunu yapmayı hedefliyoruz. Sorunları birlikte çözeceğiz” dedi. Bursanın değerlerinin hikayelere dönüştürülemediğini belirten Mustafa Bozbey, “Bursada pek çok değer var ama hikayeleri yok. Avrupada gezip gördüğümüz her yerin hikayesi var. Bunu yapabilirsek turizm anlamında pek çok değer kazandırırız kente. Sorunları iyi biliyoruz. Tartışarak kentin sorunlarını muhataplarıyla çözeceğiz. Ankaradan bakanların her dediği olursa her şey doğru olmaz. Kente yapılacak olanı bu şehir insanı daha iyi planlar” diye konuştu. Mustafa Bozbey  toplantıda ayrıca GESİADa yeni üye olanlara rozet takıp, üyelik belgelerini verdi.
GESİAD Başkanı Kerim Demiral de Mustafa Bozbeye plaket vererek katılımı için  teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık