Bursada Her Yaştan Bursalı Sporla Buluşmalı

Bursa'da her yaştan Bursalı sporla buluşmalı

Bursada Her Yaştan Bursalı Sporla Buluşmalı
  • 27 Şubat 2019, Çarşamba 9:20
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, kenti adım adım gezerek halkın bütün kesimleriyle buluşmaya devam ediyor. Mustafa Bozbey ziyaretlerine Osmangazi ilçesindeki Zafer, Namık Kemal, Elmasbahçeler ve Atıcılar mahallelerinde devam etti. Bozbey ilk olarak Elmasbahçeler Mahallesinde pazaryeri, esnaf ve kahvehaneleri ziyaret etti. Vatandaşlarla buluşan Bozbey, sorunları dinledi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Bozbey sıkıntıları birlikte çözecekleri mesajını verdi.
Mustafa Bozbey Namık Kemal Spor Kulübünü de ziyaret etti. Başkan Sedat Yedikardeş ve Yönetim Kurulu Üyelerinin karşıladığı Bozbey, amatör spor kulüplerine büyük önem verdiklerini söyledi. Nilüferdeki spor anlayışını Bursa geneline yaymak istediklerini ifade eden Mustafa Bozbey, “Nilüferde amatör spor kulüplerine dernek çatısı altında önemli bir destek verdik. Amatör spor kulüplerini çok önemsiyoruz. Buralarda gençlerimiz spor yapacak  ve böylece sağlıklı bireyler olarak yetişecekler. Her yaştan insanın spor yapması gerekli.  Sporla her birey buluşmalı. Bunun için bizler de gerekli imkanları sağlayacak anlayıştayız. Mahalle spor kulüplerine 31 Mart sonrası da destek vereceğiz. Bu kulüplerdeki sporcularımız Bursaspora da futbolcu desteği verecektir. Bütün mahalle kulüplerimize, gençlerimize verdikleri destek için teşekkür ediyorum” dedi.
Bölgenin sorunlarını da iyi bildiklerini ifade eden Bozbey, yeniden yeşil Bursa için değişim zamanı geldiğini belirterek 31 Mart seçimleri için destek istedi. Namık Kemal Spor Kulübü Sedat Yedikardeş de ziyaretinden dolayı Bozbeye teşekkür ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

ZAFERSPORA BAŞARI DİLEĞİ
Mustafa Bozbey, Zaferspor Kulübünü de ziyaret etti. CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydının da katıldığı ziyarette Bozbey, Zafersporun başarılarına ve tarihsel geçmişine dikkati çekti. Zafersporun köklü bir kulüp olduğunu vurgulayan Bozbey, “1958 yılında kurulan Zaferspor bugüne kadar önemli bir misyon üstlenmiştir. Son iki yıldır da önemli başarılara imza atarak 3. Lige doğru ilerliyor. Umarım bu klasmana yükselerek Bursanın göğsünü kabartır. Biz de İbrahim Yazıcı Stadyumunda maçlarını takip ederiz. Bizler de gerek mahalle gerekse profesyonel takımlarımıza destek vermeye hazırız. Bunu Nilüferde yaptık. Büyükşehirde de yapacak anlayıştayız. Bu tür yapılar gençlerin birer sağlıklı birey olması adına çok önemli” diye konuştu.
Zaferspor Kulüp Başkanı Şaban Sönmez de Mustafa Bozbeyin spora ve sporcuya verdiği önemi bildiklerini ifade ederek, “60 yılı aşkın köklü bir kulübüz. 2 yıldır ciddi şekilde başarı elde ederek şampiyon olma yolunda ilerliyoruz. Bu camia üst liglerde olmayı çok hak ediyor. Umarız Mustafa Bozbeyin Büyükşehirde göreve gelmesi Bursada spora bakış açısına yeni bir anlayış getirecektir. Yolunuz açık olsun” diye konuştu.
Ziyaretin sonunda Başkan Şaban Sönmez, Mustafa Bozbeye adının yazılı olduğu Zaferspor forması hediye etti. 
Başkan Bozbey daha sonra Zafer ve Atıcılar mahallelerinde de esnaf ziyaretleri yaparak bölge halkıyla bir araya geldi. Bozbey, halkın hem sorunlarını hem de önerilerini dinledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık