Bursa Değişime Hazır

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa’yı adım adım gezerek toplumun bütün kesimleriyle biraraya gelmeyi sürdürüyor. Bozbey bu defa Yıldırım’da halkla buluştu.

Bursa Değişime Hazır
  • 04 Mart 2019, Pazartesi 16:55
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursayı adım adım gezerek toplumun bütün kesimleriyle biraraya gelmeyi sürdürüyor. Bozbey bu defa Yıldırımda halkla buluştu. Millet İttifakı CHP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgür Erdursun ve CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş ile birlikte Yıldırım Giyim Pazarını gezen Mustafa Bozbey, esnafa hayırlı işler diledi. Alışveriş yapan vatandaşlarla da görüşen Bozbey, Bursanın sorunlarını çözmek ve kentin geleceğini birlikte planlamak için 31 Marttaki yerel seçimlerde destek istedi.

BOZBEY: BURSALILAR SAHİP ÇIKTI
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, yaptığı açıklamada halkın kendisine büyük destek verdiğini belirtti. Bursanın ve Bursalıların değişime hazır olduğunu ifade eden Bozbey, “Halkımız, 31 Martta Mustafa Bozbeyi destekleyeceğini çok net bir şekilde söylüyor. 20 yıl Nilüferde hizmet ettik ama Bursanın da her yerine ulaştık. Şimdi, onun karşılığını güzel bir şekilde alıyoruz. Yaptıklarımız belli. İşte Nilüfer, işte Osmangazi, işte Yıldırım. Mukayese ettiğinizde aradaki fark ortaya çıkıyor. Bu farkı kapatmanın yolunun, Mustafa Bozbeyin 31 Martta halk tarafından seçilmesiyle mümkün olacağını vatandaşlarımız biliyor. Hazırlıklarımızı yaptık, projelerimizi de vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Bursanın ve Bursalıların adayı olan Mustafa Bozbeye halkımız sahip çıktı. 31 Martta da sahip çıkarak, farkı ortaya koyacaklarına inanıyorum” şeklinde konuştu.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Kurtuluş Caddesindeki esnafı da tek tek gezdi. Merkez Parti Bursa İl Başkanlığını da ziyaret eden Bozbey, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Kurtuluş Caddesindeki Artvin Murgullular Kültür ve Dayanışma Derneğine de giden Bozbey, burada bir vatandaşla tavla oynadı

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık