Bursa Daha Güzel Yarınlara Ulaşacak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'nın daha güzel yarınlara ulaşabilmesi adına heyecanlı olduğunu söyledi.

Bursa Daha Güzel Yarınlara Ulaşacak
  • 09 Mart 2019, Cumartesi 7:15


 

BURSA ?? Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) 5. Olağan Genel Kurul Toplantısında, Balkanların Bursa için değerine vurgu yaptı. Aktaş,  Bursanın daha güzel yarınlara gidebilmesi adına heyecanlı olduğunu söyledi.

 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur, BalkanTürk Evinde bir araya geldiği BALKANTÜRKSİAD üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek, “Her coğrafya değerlidir ama Balkan coğrafyası, tarihin derinliklerinden gelen yapısıyla bizim için çok çok önemli. Bosna Hersek, Makedonya, Kosova ve diğer Balkan ülkelerinin emin olması, bizim coğrafyamızın da sağlıklı ve güvenli olması demektir” ifadesini kullandı.

Başkan Aktaş, Balkan şehirlerinin Bursa ile benzer yapısal özellikleri olduğuna değinerek, “Sarayevoyu, Üsküpü, Bursadan ayırmak kesinlikle mümkün değil. Balkan şehirleriyle ilgili anılarımız var. Bulgaristandan ve diğer Balkan ülkelerinden gelerek Bursada yaşayan hemşehrilerimiz var. BALKANTÜRKSİAD, hem Balkan coğrafyasının kültürünün, örf adetlerinin yaşatılması hem de ekonomik anlamda iş insanlarının gelişimi ve daha güzel yarınların hazırlanması noktasında önemli bir işlevi yerine getiriyor. Bu buluşmalar da Bursa ekonomisine değer katan önemli bir unsur” diye konuştu.

Bursanın Türkiyenin en güzel şehirlerinden biri olduğunu anlatan Başkan Aktaş, “Bursanın ulaşılabilirliği, imar ve kentleşme ve yeşille özdeşleşen yapısıyla ilgili çok önemli projelerimiz var. Detaylıca çalışılan, uzmanlarıyla istişare edilen, nitelikli projeler bunlar. Bursanın daha güzel yarınlara gidebilmesi adına istekli ve heyecanlıyız. Kentimizde ve ülkemizde de bu dinamizmi ve heyecanı net görüyorum” diyerek, Bursanın geleceğine önem verdiğini vurguladı.

 


(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, script, facebook-jssdk));

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık