Burhan Felek Anadolu Lisesi Valide Sultan Gemisinde

Valide Sultan Gemisi'nde lise öğrencilerine yönelik düzenlenen tarih derslerinin konuğu bugün Burhan Felek Anadolu Lisesi oldu.

Burhan Felek Anadolu Lisesi Valide Sultan Gemisinde
  • 16 Aralık 2018, Pazar 17:10

Valide Sultan Gemisinde lise öğrencilerine yönelik düzenlenen tarih derslerinin konuğu bugün Burhan Felek Anadolu Lisesi oldu.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Her Perşembe günü Üsküdarımızda bulunan bir lisemizle Boğaz Turu gerçekleştiriyoruz. Bu haftada sizlerle birlikteyiz. İçinde bulunduğumuz bu gemi aynı zamanda bir yüzen bir kültür merkezi. Sanat Tarihi dersi yapacağız rehberlerimiz eşliğinde, İstanbulu ve Üsküdarımızı tanıyacağız. Eğitim alanında her zaman yanınızdayız, Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin. diyerek ders zilini çaldı.

Çay simit ve kaşar peyniri ikramıyla kahvaltı eşliğinde başlayan derste uzman rehber anlatımıyla Boğazdaki tarihi yapılar tek tek irdelendi. Verilen teneffüste Başkan Hilmi Türkmenin öğrencilerle toplu fotoğraf çektirmesinden sonra devam eden ders yine Üsküdarda son buldu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık